ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

MAGIX on valmis Windows 8:aan

Harkitsetko Windows 8:aan siirtymistä? Vaihtaessasi käyttöjärjestelmäsi MAGIX tukee sinua oikealla ohjelmistolla ja valittujen MAGIX tuotteiden yhteensopivuudella Windows 8:n kanssa!

Joillekin tuotteille tarvitset päivityksen, jonka MAGIX antaa sinulle ilmaiseksi käyttöösi. Käytä tähän ohjelmistosi sisäänrakennettua ohjelman päivitys-toimintoa tai lataa päivitys tukialueen kautta. Lisäohjeet tarkkoihin menettelytapoihin löydät täältä.

Tietoja kaikkien MAGIX tuotteiden yhteensopivuudesta löydät kulloiseltakin tuotesivulta valikkokohdasta Tekniset tiedot.

Vanhemmat MAGIX tuotteet

Emme valitettavasti voi taata vanhemmille versioille täydellistä yhteensopivuutta Windows 8:n kanssa. Tässä tapauksessa suosittelemme päivitystä nykyiseen versioon.

Seuraavat tuotteet ovat yhteensopivia Windows 8:n kanssa

• Tuotteet, jotka ovat ilmestyneet elokuun 2012 puolenvälin jälkeen (versio 2013)

Tarvittaessa vaaditaan päivitystä:

• MAGIX Music Maker MX
  • MAGIX MP3 deluxe 18 MX
  • Samplitude Music Studio MX
  • MAGIX Movie Edit Pro 18 MX
  • MAGIX Video easy 4 HD
  • MAGIX Video Pro X4
  • MAGIX PhotoStory on DVD MX
  • MAGIX Web Designer MX
  • Xara Photo & Graphic Designer 2013
  • MAGIX Photo Manager MX

Ensimmäinen Windows 8 sovellus:
MAGIX Music Maker Jam

Music Maker Jam on ensimmäinen Windows 8 sovellus, joka yhdistää helpoimmalla mahdollisella tavalla luovan musiikin teon maksimaaliseen hauskuuteen. Ammattimaisesti tuotetuilla silmukoilla ja tyyleillä voidaan luoda lyhyessä ajassa lempimusiikkiraitoja - riippumatta siitä, oletko aloittelija vai musiikkinero. Intuitiivisen käytettävyyden ansiosta musiikin teosta tulee ainutlaatuinen kokemus! Parasta kaikessa: Kaikki äänet eivät ole ainoastaan korkealaatuisesti tuotettuja, vaan ne ovat myös täydellisesti yhteensovitettuja.

Lataa Music Maker Jam Windows-kaupasta