Movie Edit Touch Video deluxe Version

Zo activeert u uw MAGIX Movie Edit Touch
voor Video deluxe 2014

Bij aankoop van Video deluxe 2014 Plus en Premium krijgt u gratis Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) erbij.

Let op: om uw gratis versie van Movie Edit Touch te activeren, moet u eerst Video deluxe 2014 registreren. Volg daarvoor gewoon de aanwijzingen na installatie van het programma. Daarna kunt u de volgende stappen ondernemen.

Movie Edit Touch Window Store

Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) in de Windows Store laden.

1. Open Zoeken in de Windows Stores op uw tablet. Zoek naar Movie Edit Touch.

2. Kies "Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers)" uit de zoekresultaten. Kies Proberen om de gratis versie van Movie Edit Touch op uw tablet te installeren.

Movie Edit Touch Aktivierung

Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) starten na installatie.

3. Kies na opstarten van het programma de optie Activate Now in het helpvenster

4. Kies nu de optie Movie Edit Pro 2014 Plus/Premium Customers

5. Voer uw reeds bij MAGIX geregistreerde e-mailadres en uw Video deluxe 2014 Plus/Premium-serienummer in

• Gebruik het volledige programma gratis!
Movie Edit Touch QR-Code

Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) direct laden.

Scan de QR-code met uw tablet en u komt direct op de Windows Store-pagina van Movie Edit Touch terecht.

Movie Edit Touch Video deluxe Version bewerten

Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) nu beoordelen.

Laat ons weten wat u bijzonder goed bevalt aan MAGIX Movie Edit Touch.

Nu in de Windows Store beoordelen