MAGIX support

MAGIX produceert intuïtieve en makkelijk te bedienen multimedia-software voor privé-gebruikers en professionals. Als u een keer een vraag heeft over een van onze vele producten dan staat ons supportafdeling voor u klaar om u te helpen bij installatie, registratie en andere vragen rond onze multimedia-software.

Advies & Verkoop

De afdeling MAGIX Verkoop behandelt uw vragen op de volgende gebieden:

• Bestelling
  • Productadvies (vóór aanschaf)
  • Activering
  • Aanvragen upgrades
  • Retourafhandeling

Advies & Verkoop

Technische ondersteuning

Heeft u ondersteuning nodig met betrekking tot het gebruik van software, bv. bij:

Technische ondersteuning