MAGIX Music MakerMAGIX Music Maker

Problemen bij de update van de
dvd-versie van Music Maker

Beste Music Maker-gebruiker,

Bij sommige klanten treedt helaas een fout in de updatedialoog op. Het beste voorkom je het probleem door gewoon de betreffende patch voor je Music Maker te downloaden en handmatig te installeren:

Music Maker

Update downloaden

Music Maker Live

Update downloaden

Music Maker Premium

Update downloaden

Patch installeren – zo gaat het:

1. Sluit eerst Music Maker af.
  2. Open het gedownloade bestand met een dubbele klik.
  3. Gevolgen van de aanwijzingen voor de installatie van de update.
  4. Start je Music Maker na succesvolle installatie.
  5. Klaar. Het probleem moet nu opgelost zijn.

Wanneer deze variant niet lukt, richt je dan a.u.b. tot de support.

Ter ontspanning:
Gratis € 10-waardebon!

Gratis chill-out soundpool

Als schadevergoeding voor de extra moeite bespaar je bij je volgende bestelling op magix.com of magix-audio.com.

Voer gewoon de waardeboncode SORRY in het bestelproces in.

Perfect voor bijvoorbeeld een nieuwe Soundpool. Wij wensen je veel succes en plezier met het nieuwe programma Music Maker!