UpdateserviceUpdateservice

De updateservice van MAGIX
Vandaag al de innovaties van morgen.

De updateservice is een belofte van onze kant uw programma continue te optimaliseren en verder te ontwikkelen. Bij software met updateservice ontvangt u regelmatig gedurende het jaar nieuwe gratis functies, plug-ins of sjablonen.

Uw voordelen in vogelvlucht:

Altijd de meest actuele softwareversie

Altijd de meest actuele softwareversie

Software met updateservice installeert automatisch de meest actuele versie op het moment van registratie. Daarmee garanderen wij dat u op het moment van registratie altijd met de nieuwste functies, besturingssystemen en plug-ins werkt – onafhankelijk van de datum of locatie van aankoop.

1 jaar lang gratis nieuwe functies en extra's

1 jaar lang gratis nieuwe functies en extra's

Een jaar lang steeds op de tijd vooruitlopen: software met de updateservice wordt continue verder ontwikkeld met nieuwe functies en extra's. Zo is onze software altijd op de nieuwste stand van de techniek. Profiteer hier een jaar lang gratis van. Om ook daarna altijd up-to-date te blijven kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.

Gedurende onbeperkte tijd te gebruiken zonder beperkingen

Gedurende onbeperkte tijd te gebruiken

Met de updateservice krijgt u 1 jaar lang alle nieuwste functies en updates gratis en kunt u deze met de eerste installatie gedurende onbeperkte tijd gebruiken. Bij het opnieuw installeren blijft de basisversie behouden. Na afloop van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.

De belangrijkste vragen over
Updateservice:

Hoe kom ik erachter of er nieuwe functies voor mijn versie beschikbaar zijn?

Zodra er nieuwe functies, extra's of plug-ins beschikbaar zijn, ontvangt u een bericht per e-mail of direct vanuit het programma. Naar de aanmelding voor de newsletter

Waar vind ik informatie over de nieuwste updates?

Op de betreffende productwebsites onder www.magix.com worden alle nieuwe elementen, updates, functies en extra's in een gedetailleerde lijst weergegeven. Neem regelmatig een kijkje, het is de moeite waard.

Hoe installeer ik de nieuwe functies?

In de regel vindt u de updatefunctie direct in het programma.

Onze producten met updateservice:

Met de updateservice bevestigen wij het belang van voortdurende innovatie. Sinds 2016 publiceren wij daarom alle nieuwe versies zonder volgnummer. In plaats daarvan verschijnt elk programma inclusief 1 jaar updateservice.

De volgende producten bevatten de updateservice al:

Videosoftware

• Video deluxe
  • Fastcut
  • Video easy
  • Video Pro X
  • Red uw video's!

Muzieksoftware

• Music Maker
  • Audio Cleaning Lab
  • Audio & Music Lab Premium
  • Red uw LP's!

Foto- & grafische software

• Photo & Graphic Designer
  • Xara Designer Pro X
  • Photostory Deluxe
  • Photo Premium

Website-software

• Web Designer

Uw software altijd up to date - met de updateservice, voorheen updategarantie.