koopadvies

magix.com is een meervoudig gecertificeerde en gekeurde onlineshop die veel vertrouwen geniet bij zijn klanten. Om dit vertrouwen ook in de toekomst te behouden, vindt u hier alle informatie, die u voor de aankoop nodig heeft, zoals de contactgegevens voor het klantenadvies bij de verkoop.

Productfinder

U bent op zoek naar een programma voor een speciale gelegenheid? Een overzicht over alle MAGIX producten met handige filterfuncties krijgt u van de productfinder.

Voordelen bij de directe aankoop

Direct voordeel meepakken

Koop het programma direct bij de producenten en profiteer van vele voordelen:

• Direct beschikbaar:
    programma direct downloaden en direct beginnen
  • Gratis e-mailsupport:
    onze experts beantwoorden in een mum van tijd uw vragen per e-mail
  • Levenslange download:
    programma op ieder gewenst moment opnieuw downloaden
  • Exclusieve aanbiedingen meepakken:
    bijzondere aanbiedingen voor upgrades en andere MAGIX producten alleen voor directe klanten

Compatibiliteit met Windows 11

U bent van plan over te stappen op Windows 11 en u wilt er zeker van zijn dat uw MAGIX-producten verder goed functioneren? Alles wat u over de compatibiliteit moet weten, vindt u hier.

64-bit / 32-bit

64-Bit / 32-Bit

Wat betekent 64-bit en is mijn computer daarvoor geschikt?

Algemeen geldt, met een 64-bit-architectuur in besturingssystemen en processoren is er meer rekenkracht voor software dan met 32-bit-systemen. Dit is vooral op het gebied van de videobewerking voordelig, omdat de hardware van de computer daarbij zeer grote hoeveelheden gegevens en complexe rekenprocessen moet verwerken. MAGIX maakt daarom een groot deel van zijn software als krachtige en snelle 64-bit-versie.

Om 64-bit-software te kunnen gebruiken moet het besturingssysteem van de comuputer eveneens een 64-bit-versie zijn. Welke versie op de computer geïnstalleerd is, kunt u in de systeeminformatie van uw computer nalezen.

Kan ik 64-bit-software op mijn 32-bit-systeem installeren?

Nee, helaas niet. Alle 32-bit-systemen kunnen alleen 32-bit-software hanteren. Zij zijn naar boven toe niet compatibel. Alle 64-bit-toepassingen van MAGIX vereisen ook een 64-bit-besturingssysteem.

Kan ik 32-bit-software op mijn 64-bit-systeem installeren?

Ja, dat is meestal mogelijk.

Wat als er in de technische gegevens niets over 64-bit of 32-bit staat?

64-bit-software van MAGIX bevat altijd een aanwijzing in de 'Technische gegevens'. Mocht zich in de 'Technische gegevens' geen informatie bevinden over de versie, dan gaat het om een 32-bit-versie.

Gelden er bij video, foto- en audioproducten verschillende soorten 64-bit?

Nee, dat is onafhankelijk van het type toepassing. Er gelden voor alle 64-bit-programma's dezelfde eisen.

Moet ik bij softwareplug-ins ook op 64-bit letten?

Ja, bij plug-ins gelden dezelfde regels. 64-bit-plug-ins kunnen alleen op 64-bitsystemen geïnstalleerd worden. Bovendien moet u er op letten dat het hoofdproduct waarvoor de plug-ins geïnstalleerd moeten worden, ook de 64-bit-versie bevat.

Box-versie of download

box-versie of download

Bij veel producten heeft u de keuze tussen een box-versie van het programma en een downloadversie.

De box-versie ontvangt u binnen een paar dagen per post. Daar worden dan verzendkosten voor in rekening gebracht.

Bij de downloadversie kunt u het programma direct na de aankoop downloaden. Er ontstaan geen verzendkosten. U kunt meteen een back-up-cd/dvd erbij bestellen. Informatie voor de activering van de downloadversie vindt u in het gedeelte Technische Support.

Betaalwijzen

Visa
Mastercard
American Express

Creditcards

• Visa
  • Mastercard
  • American Express

Bij het bestelproces hebben wij bij betaling met creditcard uw kaartnummer, de creditcardfirma, de geldigheid en de controlecijfers van de kaart nodig.

Uw creditcard wordt belast na het toesturen van de bevestiging van de opdracht.

PayPal

PayPal

Bij het kiezen van de betaalwijze PayPal in de check-out wordt u na het klikken op 'Verder' automatisch naar uw PayPal-pagina doorgestuurd. Daar kunt u heel eenvoudig met uw e-mailadres en uw wachtwoord betalen.

Het betreffende aankoopbedrag wordt direct van uw PayPal-rekening afgeschreven.

iDEAL

iDEAL
(alleen Nederland)

De betaling verloopt via online-banking van uw bank. U maakt daarbij het bedrag op de normale manier over. Denk er a.u.b. aan bij het overmaken het nummer van de opdracht te noteren.

Rekening

Rekening
(alleen Nederland)

Bij het aankopen op rekening moet het betreffende bedrag naar een MAGIX rekeningnummer worden overgeschreven. De rekening met de gegevens voor de bankverbinding ontvangt u tegelijk met de bestelling. Het rekeningsbedrag is 14 dagen na datum van de rekening te betalen.

U kunt alleen op rekening kopen tot een bedrag van € 200.

Sicherheit beim Bezahlvorgang (SSL-Verschlüsselung)

Veiligheid bij het betaalproces (SSL-codering)

Ter bescherming van uw persoonlijke gegevens bij online-betalingen gebruiken wij SSL-codering:

Met SSL (Secure Socket Layer) worden alle persoonlijke gegevens, die via onze website worden ingevoerd, gecodeerd aan ons overgedragen en natuurlijk vertrouwelijk behandeld.

De verbinding is in waarste zin van het woord privé, omdat uw inhoud alleen gecodeerd het internet op gaat. Geen derde kan tijdens de overdracht uw gegevens bekijken. De identiteit van de server wordt door middel van een certificaat bevestigd. Effectieve algoritmes controleren of de gegevens volledig en onveranderd uw betreffende ontvangers bereiken.

De groene balk in de URL garandeert een veilige verbinding en complete codering van alle gegevens.

Versturen

Levertijden

Levertijden

De bestellingen in de MAGIX Shop worden grotendeels met de Deutsche Post en DHL geleverd. De verwachte levertijd van uw bestelling bedraagt:

• 2 tot 3 werkdagen binnen Nederland
  • 3 tot 5 werkdagen naar België
Versandkosten

Verzendkosten

Voor bestellingen van producten per post (dus niet als download) zijn verzendkosten verschuldigd per bestelling. Daarbij is het niet van belang hoeveel producten u bestelt. De verzendkosten worden een keer per bestelling berekend. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het land waarnaar de bestelling geleverd wordt:

• Nederland: € 4,99
  • België: € 4,99

Verzendkosten in andere landen: de in vreemde valuta aangegeven verzendkosten worden tegen de dagkoers in euro omgerekend en bij het bestelproces getoond.

Levertijden

Douanekosten

Bij leveringen naar het buitenland buiten de EU kunnen extra heffingen, belastingen of andere kosten worden berekend.

Meer informatie vindt u bijvoorbeeld op http://ec.europa.eu/taxation_customs/index_en.htm en over btw op http://eur-lex.europa.eu/summary/chapter/taxation.html.

Teruggave

Alle informatie over onze voorwaarden voor teruggave vindt u in de algemene voorwaarden. Bij overige vragen over dit onderwerp kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

MAGIX licentievoorwaarden

De MAGIX licentievoorwaarden (EULA) voor het gebruik van onze software vindt u onder EULA. Daar kunt u alle informatie vinden over hoe en voor welke doeleinden u onze programma's en de meegeleverde inhoud kunt gebruiken.

Upgrades

Wanneer u reeds gebruiker van MAGIX software bent, dan kunt u van het exclusieve aanbod voor upgrades profiteren en zo ook de nieuwste functies uitproberen. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice.

Officiële upgrades voor SOUND FORGE, ACID, VEGAS Pro, Movie Studio en SpectraLayers Pro

Contact voor koopadvies