Windows 10Windows 10

MAGIX begroet Windows 10!

U verbindt uw vreugde over Windows 10 met de vraag of uw MAGIX software compatibel is met het nieuwe besturingssysteem? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Alle huidige MAGIX programma's uit 2015, diens plug-ins, evenals de directe voorgangerversies functioneren betrouwbaar met Microsofts nieuwe besturingssysteem.

Voor enkele producten heeft u een actualisering nodig, die MAGIX u gratis ter beschikking stelt. Gebruik gewoon de in het programma ingebouwde functie 'software actualiseren' of download de update via het supportgedeelte van MAGIX.

U vindt alle compatibele besturingssystemen op de betreffende productpagina onder het menu-item 'Technische gegevens'.

Een andere mogelijkheid is te zoeken op 'besturingssysteem' in onze handige Productfinder.

Productfinder starten

Oudere MAGIX-producten

Voor oudere versies kunnen wij helaas geen volledige compatibiliteit met Microsoft Windows 10 garanderen. Wij raden daarom een upgrade aan naar de nieuwste versie van de software.

Bijzonder goede upgrade-aanbiedingen ontvangt u als MAGIX-klant regelmatig via onze newsletter.

Op newsletter abonneren