Betalningssätt

Vilka betalningssätt du kan välja mellan när du handlar i MAGIX Shop beror på vilken produkt du valt och var du bor. I nästa steg väljer du vilket betalningssätt du vill använda. Efter att du i det första steget angett din adress kan du i området "Välja betalningssätt" välja vilket sätt du föredrar.

Följande betalningssätt står till förfogande

Kreditkort

I MAGIX Shop har du möjlighet att bekvämt betala dina inköp med alla vanliga kreditkort. Det går att betala med följande kreditkort:

• Visa
  • Mastercard

Kreditkortet debiteras efter att orderbekräftelsen skickats.

Frakt

Leveranstider

Alla beställningar över MAGIX Shop levereras uteslutande med Deutsche Post och DHL. På så sätt kan vi garantera snabb leverans.

• Den preliminära leveranstiden för din beställning är 2 till 4 arbetsdagar till Sverige

Fraktkostnader

För beställningar av försändelseprodukter (ingen nerladdningsbar version) tillkommer det fraktkostnader per beställning. Det spelar alltså ingen roll hur många produkter du beställt – det tillkommer en enda fraktkostnad per beställning. Fraktkostnaden beror på vilket land beställningen levereras till:

• Sverige: 49 kr

Fraktkostnaderna som visas i den utländska valutan beräknas i EUR efter dagens kurs och visas i beställningsprocessen.

Tillgänglighet

Programmet som vi erbjuder på vår webbsida finns till största delen även tillgänglig som nedladdningsbar version. Efter att köpet genomförts kan det genast laddas ner och frisläppas med det serienummer som skickats.

Om en produkt måste skickas och inte finns tillgänglig visas ett meddelande i vår shop om att produkten kan inte beställas. Det kan t.ex. vara software i kombination med hardware (tangentbord, USB-förlängning osv.).

Tullavgifter

Vid leveranser till ett icke-EU-land kan det tillkomma ytterligare tullavgifter, skatter och avgifter.

Mer information finns exempelvis under http://europa.eu/pol/cust/index_sv.htm och information om omsättningsskatt för införsel under http://auskunft.ezt-online.de/ezto/Welcome.do, information för Schweiz under http://xtares.admin.ch/tares/login/loginFormFiller.do?l=en.

Förfallodag

Betalningen förfaller till betalning i samband med att avtalet godkänts av MAGIX.