Köprådgivning

magix.com är en nätbutik som fått många utmärkelser och som har ett högt förtroende hos sina kunder. För att fortsätta leva upp till detta förtroende hittar du här all information som du kan behöva före du handlar – t.ex. kontakt med kundrådgivning.

Produktsökare

Letar du efter ett program för ett speciellt användningsområde? Med produktsökaren har du en praktisk filterfunktion som ger dig en översikt över alla MAGIX produkter.

Fördelar med direktköp

Vi har fördelarna

Köp programmet direkt från tillverkaren och dra nytta av en massa fördelar:

• Omedelbar tillgänglighet:
    Ladda ner programmet direkt och igång genast
  • Gratis mailsupport:
    Våra experter svarar på dina frågor så fort det går.
  • Obegränsad nedladdning:
    Programvaran får laddas ner hur många gånger som helst
  • Exklusiva erbjudanden:
    Särskilda erbjudanden för uppgraderingar och andra MAGIX-produkter bara för direktkunder

Kompatibilitet med Windows 11

Planerar du en övergång till Windows 11 och vill vara säker på att dina MAGIX-produkter också kommer att fungera? Allt du behöver veta om kompatibilitet hittar du här.

64-Bit / 32-Bit

64-Bit / 32-Bit

Vad betyder 64-bit och är min dator lämpad för detta?

Generellt gäller: med en 64-bit-arkitektur i operativsystem och processorer är det möjligt att använda mer datorkraft för programvaror än med 32-bit-system. Det här är speciellt fördelaktigt inom videoredigering då datorns maskinvara måste bearbeta stora mängder data och komplexa dataprocesser. Magix skapar därför en stor del av sina programvaror som kraftfulla och snabba 64-bit-versioner.

För att kunna använda en 64-bit-programvara måste datorns operativsystem också vara en 64-bit-version. Vilken version som är installerad på din dator kan du kolla upp i system-informationen till din dator.

Kan jag installera en 64-bit-programvara på mitt 32-bit-system?

Nej, tyvärr inte. Alla 32-bit-system kan obehindrat hantera 32-bit-programvaror. De är inte kompatibla uppåt. Samtliga 64-bit-program från Magix kräver alltså också ett 64-bit-operativsystem.

Kan jag installera en 32-bit-programvara på mitt 64-bit-system?

Ja det är oftast möjligt.

Vad betyder det när det inte står något om 64-bit eller 32-bit i de "tekniska data"?

64-bit-programvaran från Magix tar alltid emot uppgifter från den "tekniska data". Skulle det inte finnas någon uppgift om versionen handlar det om en 32-bit-version.

Är det skillnad på 64-bit vid video-, foto- och ljud-produkter?

Nej, det är oberoende typen av program. Det är samma krav för alla 64-bit-program.

Måste jag vara uppmärksam på 64-bit även vid programvaru-plug-ins?

Ja vid plug-ins gäller samma regler. 64-bit-plug-ins kan bara installeras på 64-bit-system. Förutom det bör man vara uppmärksam på att även huvudprodukten, vilken plug-insen installeras för, också är i 64-bit-version.

Box-version eller nedladdning

Box-Version eller nedladdning

För många produkter har du möjlighet att välja mellan att få programmet i en box eller att ladda ner det.

Boxversionen får du med posten inom några dagar. Fraktkostnader tillkommer.

Med nedladdningsversionen kan du ladda ner programmet direkt efter att du har betalat det. Inga fraktkostnader tillkommer. En backup-CD/DVD kan du beställa samtidigt. Information om hur du aktiverar nedladdningsversionen hittar du i området för teknisk support.

Betalningssätt

Visa
Mastercard

Kreditkort

• Visa
  • Mastercard

Om du betalar med kreditkort när du beställer, behöver vi ditt kreditkortsnummer, giltighetslängd och kontrollnummer.

Kreditkortet debiteras efter att orderbekräftelsen skickats.

Sicherheit beim Bezahlvorgang (SSL-Verschlüsselung)

Säkerhet vid betalning (SSL-kryptering)

För att skydda dina personliga uppgifter när du betalar online använder vi SSL-kryptering:

ed SSL (Secure Socket Layer) överförs alla dina data som du anger på vår webbsida till oss i krypterad form, för att sedan hanteras strikt förtroligt av oss.

Anslutningen är därmed praktiskt taget privat, eftersom innehållet bara går i krypterad form genom nätet. Ingen tredje part kan läsa din information vid överföringen. Serverns identitet bekräftas av ett certifikat. Avancerade algoritmer kontrollerar att datan är fullständig och når respektive mottagare i oförändrat skick.

Det gröna fältet i URL-adressen är ett tecken på att förbindelsen är säker och att alla data krypteras.

Frakt

Leveranstider

Leveranstider

Beställningar över MAGIX Shop levereras huvudsakligen med Deutsche Post och DHL. Den preliminära leveranstiden för din beställning är:

• Den preliminära leveranstiden för din beställning är 2 till 4 arbetsdagar till Sverige
Versandkosten

Fraktkostnader

För beställningar av försändelseprodukter (inga nedladdningsbara versioner) tillkommer det fraktkostnader per beställning. Det spelar däremot ingen roll hur många produkter du beställer. Endast en fraktkostnad per beställning tillkommer. Hur hög den blir beror på vilket land du bor i.

• Sverige: 49 kr

Fraktkostnader till andra länder: De fraktkostnader som visas i en utländsk valuta (t.ex. kronor) beräknas i den dagsaktuella eurokursen och visas i beställningsprocessen.

Tullavgifter

Tullavgifter

Vid leveranser till ett icke-EU-land kan det tillkomma ytterligare tullavgifter, skatter och avgifter.

Mer information hittar du till exempel på http://ec.europa.eu/taxation_customs/index_en.htm och om moms på import kan du läsa här http://eur-lex.europa.eu/summary/chapter/taxation.html.

Retur

All information om våra returkrav hittar du i våra Allmänna affärsvillkor. Har du ytterligare frågor kring detta går det bra att vända sig till vår kundservice.

MAGIX Licensvillkor

MAGIX licensvillkor (EULA) för användning av vår programvara hittar du på EULA. Där hittar du all information om hur och för vilka ändamål du får använda våra program och deras innehåll.

Uppgraderingar

Om du redan äger programvara från MAGIX kan du ta del av exklusiva erbjudanden för uppgraderingar, och då även dra nytta av de senaste funktionerna. För mer information kan du vända dig till vår kundservice.

Kontakt för köprådgivning