MusicMusic

Alla instruktionsfilmer om:
Music Maker Live

Introduktionsvideo

Välkommen till Music Maker 2016 Live! Denna video visar en introduktion till digital musikproduktion och bekantar dig med programmets grundfunktioner!

MAGIX Audio Remote

Styr enkelt de virtuella instrumenten i Music Maker med smartphone eller surfplatta.

Den kostnadsfria appen MAGIX Audio Remote kan du lätt ladda ner här för din enhet.

Musverktyg

Få en kort översikt över de olika funktionerna på musverktyget och dess applikationsområden. Se hur du kan anpassa ljudobjekt individuellt med ett par klickningar.

Objektredigering

Lär dig hur du snabbt och enkelt kan redigera och ändra objekt individuellt. Här visar vi dig några sätt att med ett par klick anpassa enskilda objekt så att de passar perfekt för dina behov.

Robota

Den virtuella analoga 4-spåriga trumsynthesizern Robota gör att du med några enkla steg kan skapa dina egna beats och trumloopar. Den automatiserade styrningen ger dig stöd och möjlighet att integrera dina egna samplingar.

Surround-Sound

En kort introduktion till surroundbearbetning med MAGIX Music Maker Ta reda på mer om förflyttning av objekt i utrymmet.

Objektmikroskop

Med objektmikroskop kan du manipulera objekt i minsta detalj och även anpassa minsta fragment individuellt.

Loop Designer

Loop Designer erbjuder möjligheten att skapa enkla och intuitiva trum- och basgångar. Lär dig mer om hanteringen och de olika funktionerna i denna plugin.

Beatbox 2

Ett annat alternativ till att göra dina egna beats och trumloopar är Beatbox 2. Med några få klick kan du välja mellan en mängd olika varianter och utveckla ditt eget ljud.

Revolta 2

Med synthesizern Revolta 2 har du många olika möjligheter att hitta ljud. Lär dig hur enkelt det är att skapa egna melodier och basljud.

Vita Solo Instruments

Vita Solo Instruments are virtual software instruments, each specially designed to emulate a specific type of instrument. Find out how to load instruments, adjust them to your needs and play your own melodies.