MAGIX Music MakerMAGIX Music Maker

Alla instruktionsfilmer om:
Music Maker Live

Tips: En del videofilmer visar fortfarande den tidigare versionens programgränssnitt och de funktioner som visas är dock oförändrade.

Introduktionsvideo

Välkommen till Music Maker Live! Denna video visar en introduktion till digital musikproduktion och bekantar dig med programmets grundfunktioner!

MAGIX Audio Remote

Styr enkelt de virtuella instrumenten i Music Maker med smartphone eller surfplatta.

Den kostnadsfria appen MAGIX Audio Remote kan du lätt ladda ner här för din enhet.

Musverktyg

Få en kort översikt över de olika funktionerna på musverktyget och dess applikationsområden. Se hur du kan anpassa ljudobjekt individuellt med ett par klickningar.

Objektredigering

Lär dig hur du snabbt och enkelt kan redigera och ändra objekt individuellt. Här visar vi dig några sätt att med ett par klick anpassa enskilda objekt så att de passar perfekt för dina behov.

Surround-Sound

En kort introduktion till surroundbearbetning med MAGIX Music Maker Ta reda på mer om förflyttning av objekt i utrymmet.

Objektmikroskop

Med objektmikroskop kan du manipulera objekt i minsta detalj och även anpassa minsta fragment individuellt.

Revolta 2

Med synthesizern Revolta 2 har du många olika möjligheter att hitta ljud. Lär dig hur enkelt det är att skapa egna melodier och basljud.

Vita Solo Instruments

Vita Solo Instruments are virtual software instruments, each specially designed to emulate a specific type of instrument. Find out how to load instruments, adjust them to your needs and play your own melodies.