Xara Page & Layout Designer:
Spela upp instruktionsvideor

Bläddra i de senaste MAGIX Xara Page & Layout Designer-instruktionsvideorna, projekt och mer. Från nybörjare till avancerade användare så ger dessa instruktionsfilmer viktiga grunder, nya funktioner samt tips och tekniker.

OBS: MAGIX Page & Layout Designer 11 är en efterföljande version till MAGIX Page & Layout Designer 10. En del videofilmer visar fortfarande den tidigare versionens programgränssnitt och de funktioner som visas är dock oförändrade.

Vill du köpa XARA-produkter? Klicka här för att komma till produktsidan.

Komma igång

Introduktion

I den här videon får du se de grundläggande funktionerna till Xara Page & Layout Designer. Få reda på allt som du behöver för att komma igång direkt.

Grundläggande funktioner

Från mall till produkt

Vill du med några enstaka handgrepp anpassa en mall och fylla den med grafik och text? I den här videon lär du känna alla viktiga verktyg som du behöver.

Tips & tricks

Flytande text

Med funktionen "flytande text" blir gestaltningen av dokument betydligt enklare: Placera element och bilder på sina plaster och texten flyter automatisk runt objektet.

Bildoptimering

Förbättra bilder med bara ett klick eller justera enskilda saker som ljushet, kontrast, färgmättnad, fototemperatur, färgtonsreglering och mycket mer.

Flersidig visning

Med möjligheten att visa längre dokument som till exempel broschyrer eller nyhetsbrev i en flersidig vy behöver du aldrig förlora översikten.

Aktivera linjal, ställ in rutmönster, ändra måttenheter

För hög precision är det ofta nödvändigt att arbeta med linjal och rutmönster. Då går det kontrollera om allt sitter precis där det ska.

Skapa individuella punktlistor utifrån grafik

Används för att anpassa företagets logotyp eller annan grafik för punktlistor. Därmed utgör också en lång lista ett absolut blickfång.