PC Check & Tuning:
Spela upp instruktionsvideor

Bläddra i de senaste MAGIX PC Check & Tuning-instruktionsvideorna. Dessa instruktionsfilmer ger grunderna såväl som tips och tekniker som är viktiga för nybörjare för att snabbt komma igång.

Obs: Videon hänvisar till den tidigare versionen PC Check & Tuning 2014.

Introduktion

Introduktionsvideo

I denna introduktionsvideo visar vi de viktigaste funktionerna i MAGIX PC Check & Tuning. Härigenom kan du snabbt analysera och optimera ditt system.