Video Easy:
Spela upp instruktionsvideor

Bläddra i de senaste MAGIX Video Easy-instruktionsvideorna. Dessa instruktionsfilmer ger grunderna såväl som tips och tekniker som är viktiga för nybörjare för att snabbt komma igång.

Introduktion

Introduktionsvideo

I vår introduktionsvideo visar vi de viktigaste funktionerna i MAGIX Video easy: hur man kommer igång, programmets användargränssnitt och hur man för över, redigerar och avslutar videofilmer.

Grundläggande funktioner

Importera videor från kameran

Vi importerar enkelt videomaterialet från en ansluten HDV-kamera, AVCHD-kamera eller en analog videokamera till programmet MAGIX Video easy.

Videoklippning

I det här inslaget visar vi hur du på nolltid kan klippa dina videor.

Videoeffekter

Här visar vi hur lätt det är att få till en perfekt bildoptimering och kreativ effektredigering med MAGIX Video easy.

Titel

Ofta behöver videor textrutor, till exempel i form av förklarande undertext eller eftertext. I den här videon förklarar vi hur du lägger till det.

Färdigställ filmen

Det här inslaget visar hur du använder MAGIX Video easy för att exportera videofilmen som videofil för att lägga över till mobilen, bränna på DVD eller Blue-Ray-skriva eller ladda upp direkt på nätet.