Rescue Your Videotapes!

Introduktionsvideo

I denna korta introduktionsvideo visar vi hur lätt det är att använda den gamla videospelaren tillsammans med hårdvaran från MAGIX Rescue Your Videotapes! Med den programvara som ingår hamnar innehållet på datorn och vi visar hur inspelningarna från videobanden kan redigeras.

Program som ingår

Observera: Den första videon visar MAGIX Video easy. Styrningen av programmet MAGIX Rescue Your Videotapes! är i grund och botten identisk. Vissa funktioner i Video easy, till exempel att leverera som AVCHD-disk, finns inte i MAGIX Rescue Your Videotapes!

MAGIX Video Sound Cleaning Lab finns bara i premiumversionen av MAGIX Rescue Your Videotapes!

Rescue Your Videotapes!

I denna introduktionsvideo visar vi de första stegen med programmet MAGIX Rescue Your Videotapes! Vi ger en liten presentation av användargränssnittet, visar hur du kan importera videofilmer från din kamera till programmet och sedan redigera dem, och vi förklarar vilka alternativ det finns när man ska exportera det färdiga projektet.

Introduktionsvideo

I den här introduktionsvideon visar vi hur du snabbt blir av med störande oljud i ljudspåren till dina filmer. Video Sound Cleaning Lab har för detta en mängd verktyg som fixar det specifika problemet. Självklart visar vi även hur den rengjorda videon kan exporteras igen efteråt.