MAGIX Music MakerMAGIX Music Maker

Problem vid uppdatering av
Music Maker, DVD-versionen

Kära Music Maker-användare,

för några kunder uppstår det tyvärr ett fel i uppdateringens dialogruta. Det enklaste sättet att undvika problemet är att helt enkelt hämta respektive korrigering för din Music Maker och installera den manuellt:

Music Maker

Ladda ner uppdatering

Music Maker Live

Ladda ner uppdatering

Music Maker Premium

Ladda ner uppdatering

Installera korrigeringen – så här går det till:

1. Avsluta först Music Maker.
  2. Öppna den hämtade filen med en dubbelklickning.
  3. Följ anvisningarna för installationen av uppdateringen.
  4. Efter slutförd installation startar du Music Maker.
  5. Färdigt. Problemet bör nu ha åtgärdats.

När denna variant inte fungerar, ber vi dig vända dig till Support.

Plåster på såren:
100 SEK-gratiskupong!

Gratis Chillout-soundpool

Som kompensation för det extra steget sparar du på din nästa beställning från magix.com eller magix-audio.com.

Ange bara rabattkoden SORRY under beställningsprocessen.

Perfekt för t.ex. en ny soundpool. Vi önskar dig lycka till och mycket kul med din nya Music Maker!