Rådgivning och försäljning

Medarbetarna på MAGIX försäljningsavdelning besvarar dina frågor inom följande områden:

• Beställning
  • Produktrådgivning (före köpet)
  • Installation, Aktivering
  • Uppgradering
  • Returer

Telefon 0852500858 (Support på tyska/engelska)
Måndag - fredag, 09.00-12:30 & 13:15-17.30 CET

Ytterligare supporttjänster

• Supportforum - Teknisk support på webben (Programfixar, Frågor och svar)
  • Community - Forum där användare av programmen kan hjälpa varandra
  • Produktregistrering - För attraktiva uppgraderingserbjudanden och tilläggsfunktioner
  • MAGIX nyhetsbrev - Exklusiva programvaruerbjudanden från MAGIX

Aktivera tilläggskomponenter

Vill du aktivera extrafunktioner eller kodekar men vet inte hur?

Då har vi något för dig: Följande videoklipp förklarar fullt ut hur du kan aktivera ytterligare funktioner och kodekar och därmed dra nytta av MAGIX programvara ännu mer.

Starta huvudprogram

Vill du aktivera din MAGIX programvara efter installationen men vet inte hur?

Då har vi något för dig: Följande videoklipp ger dig en omfattande beskrivning av hur du aktiverar ditt program utan problem.

Observera att en Internetanslutning krävs för aktivering av alla MAGIX-program från version 2014.

Online

Aktivering boxversion

Offline

Aktivering nerladdningsversion

Via Service Center