Så aktiverar du MAGIX Movie Edit Touch
för Movie Edit Pro 2014

När du köper Movie Edit Pro 2014 Plus och Premium medföljer Movie Edit Touch gratis (for Movie Edit Pro Customers).

Obs: För att kunna aktivera den kostnadsfria versionen av Movie Edit Touch måste du först registrera Movie Edit Pro 2014. Följ anvisningarna efter programinstallationen. Du kan sedan utföra följande steg.

Movie Edit Touch Window Store

Ladda ner Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) i Windows Store.

STEG 1: Öppna "Sök" i Windows Store i din tablet. Sök efter Movie Edit Touch.

STEG 2: Välj "Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers)" bland sökresultaten. Välj "Testa", för att installera den kostnadsfria versionen av Movie Edit Touch i din tablet.

Movie Edit Touch Aktivierung

Starta Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) efter installationen.

STEG 3: Välj "Activate now" efter programstart i dialogrutan.

STEG 4: Välj nu "Movie Edit Pro 2014 Plus/Premium Customers".

STEG 5: Ange din emailadress som du registrerat på MAGIX och serienumret för Movie Edit Pro 2014 Plus/Premium.

• Få gratis tillgång till alla delar av programmet!
Movie Edit Touch QR-Code

Ladda Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) direkt.

Scanna QR-koden med din tablett och du tas direkt till Windows Store och sidan för Movie Edit Touch.

Movie Edit Touch Video deluxe Version bewerten

Utvärdera Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers).

Berätta för oss vad du tycker om "MAGIX Movie Edit Touch".

Utvärdera nu i Windows Store