MAGIX support

MAGIX utvecklar intuitiv och användarvänlig multimedieprogramvara för privata och kommersiella tillämpningar. Om du har frågor om vårt heltäckande produktutbud bör du vända dig till vår detaljerade supportavdelning där du kan få svar på alla typer av frågor om våra multimedieprogram, och hjälp att installera och registrera dina program.

Rådgivning och försäljning

MAGIX försäljningsavdelning besvarar dina frågor inom följande områden:

• Beställning
  • Produktinformation (före köpet)
  • Installation, Aktivering
  • Uppgradering
  • Returer

Rådgivning och försäljning

Teknisk support

Behöver du teknisk support för din programvara? Exempel:

Tekniska support