Kontakta MAGIX tekniska support om du har frågor om dina program. Frågorna kan gälla:

Den tekniska supporten kan inte hjälpa dig med aktivering av kodekar eller andra funktioner. Behöver du hjälp med aktivering av program, kodekar eller andra extrafunktioner kan du titta på våra instruktionsvideor. Om du fortfarande har problem med aktivering av program eller tilläggsfunktioner efter att ha tittat på videorna bör du kontakta MAGIX kundtjänst.