Hej och välkommen till MAGIX!

I maj 2016 har vi tagit över en stor del av Sony Creative Software. Nu ser vi fram emot att börja arbeta med dig i en spännande multimedia-framtid.

Så fort vi kan hittar du övertagna produkter och communities på följande webbplatser från MAGIX:

Produkt

Video

Video

Ljud

Ljud

Vissa produkter, såsom VEGAS Pro Connect, DVD Architect Pro, DVD Architect Studio, Sound Forge Mac, Audio Master Suite Mac, ACID Xpress, Sound Series Production Music och Sound Series Loops & Samples samt Noise Reduction Audio Plug-in, är för närvarande inte tillgängliga på vår webbplatser. Men vi arbetar för att göra dem tillgängliga för dig så snart som möjligt.

Nedladdning för äldre versioner

När MAGIX såldes till Sony Creative Software upphörde supporten för äldre versioner. Om du har frågor kring detta eller behöver hjälp, ber vi dig att kontakta vår kundenservice.

Alternativt försäkra dig om den senaste versionen av ditt program till uppgraderingspris. Skicka bara ett epostmeddelande med serienumret på din programversion till upgrade@magix.com så får du ett uppgraderingserbjudande.

Communities och kundtjänst

Precis som Sony Creative Software, vet vi värdet av att uppskatta communities. Även i framtiden finns därför forum tillgängliga för utbyte av tekniska ämnen.

Vi kommer att informera dig direkt på portalen om möjligheten att använda befintligt SCS-konto till detta.

Om du har några frågor kommer vår kundtjänst gärna att hjälpa dig med det.

Nyheter om våra produkter, kampanjer och MAGIX hittar du i vårt Nyhetsbrev.

Pressmeddelande från 20.05.2016