Windows 10Windows 10

MAGIX hälsar Windows 10 välkommen!

Är du glad för att Windows 10 är här, men undrar om din MAGIX-programvara är kompatibel med det nya operativsystemet? Då har vi goda nyheter för dig!

Alla aktuella MAGIX-program från 2015, deras insticksmoduler, samt direkt föregående versioner, fungerar tillförlitligt med Microsofts nya operativsystem.

För en del produkter behöver du en uppdatering, som du får kostnadsfritt. Använd helt enkelt programmets inbyggda funktion "Uppdatera programvara" eller hämta uppdateringen från MAGIX Supportområde.

Du hittar alla kompatibla operativsystem på respektive produktsida under menypunkten "Tekniska data".

Alternativt använder du filterfunktionen för operativsystem i vår praktiska produktsökare.

Starta produktsökaren

Äldre MAGIX-produkter

För äldre versioner kan vi tyvärr inte garantera fullständig kompatibilitet med Microsoft Windows 10. Vi rekommenderar därför en uppgradering till programvarans senaste version.

Som MAGIX-kund får du med jämna mellanrum uppgraderingserbjudanden med specialpriser via vårt nyhetsbrev.

Prenumerera på nyhetsbrevet