MAGIX är redo för Windows 8

Funderar du på att växla till Windows 8? När du byter operativsystem stöttar MAGIX dig med rätt software och kompatibilitet med utvalda MAGIX-produkter med Windows 8!

För en del produkter behöver du en uppdatering, som MAGIX utan extra kostnad ställer till förfogande. Använd funktionen för uppdatering som finns i ditt program eller ladda ner uppdateringen från din supportsida. Mer information och exakt tillvägagångssätt hittar du här.

Du hittar information om alla MAGIX-produkters kompatibilitet på respektive produktsida under Tekniska data.

Äldre MAGIX-produkter

För äldre versioner kan vi tyvärr inte garantera fullständig kompatibilitet med Windows 8. I detta fall rekommenderar vi en update till den aktuella versionen.

Följande produkter är kompatibla med Windows 8:

• produkter som introducerats från mitten av augusti 2012 (version 2013)

Bör eventuellt uppdateras:

• MAGIX Music Maker MX
  • MAGIX MP3 deluxe 18 MX
  • Samplitude Music Studio MX
  • MAGIX Movie Edit Pro 18 MX
  • MAGIX Video easy 4 HD
  • MAGIX Video Pro X4
  • MAGIX PhotoStory on DVD MX
  • MAGIX Web Designer MX
  • Xara Photo & Graphic Designer 2013
  • MAGIX Photo Manager MX

Den första Windows 8-appen:
MAGIX Music Maker Jam

Music Maker Jam är den första Windows 8-appen som på enklast möjliga sätt förenar kreativ musikproduktion och hög rolighetsfaktor. Med hjälp av professionellt producerade loops och styles kan man snabbt skapa egna favoritspår - oavsett om man är nybörjare eller musikgeni. Tack vare intuitiv betjäning blir musikproduktionen till en unik upplevelse! Och det bästa av allt: alla sounds har inte bara producerats med hög kvalitet, utan är perfekt anpassade efter varandra.

Hämta Music Maker Jam i Windows Store