Het actioncam-programma voor grote avonturen

Een actioncam-programma helpt bij het optimaliseren van de video van je avontuur. Door deze ondersteuning kun je je volledig op het moment concentreren en hoef je je geen zorgen te maken over licht, trillingen of storingen.

Met MAGIX Fastcut is het eenvoudig om je actievideo's professioneel te bewerken, want dit actioncam-programma maakt het mogelijk de adembenemende, succesvolle parachutesprong of de eigen spannende motercrosswedstrijd te monteren en voor het presenteren te perfectioneren. De voltooide video kan dan zonder problemen vanuit het programma op YouTube, Facebook, Vimeo of showfy worden gepubliceerd en met vrienden worden gedeeld.

Het hoogwaardige programma voor actioncams zoals GoPro is met zijn overzichtelijke interface en intuïtieve knoppen zowel door gevorderden als door beginners eenvoudig te bedienen. Grote en kleine mankementen van de video-opnames worden dankzij het programma van MAGIX gecorrigeerd. Zo kun je een indrukwekkende actievideo maken. Met gestabiliseerd beeld en geoptimaliseerd geluid.

Unieke video's in de beste kwaliteit door het actioncam-programma Fastcut. Zo kun je je eenvoudig van de massa onderscheiden en indruk maken op vrienden en familie.
Dankzij dit programma speciaal voor videocamera's is het eenvoudig je video te stabiliseren en bewogen opnamen zo veel mogelijk te voorkomen. De video wordt gecorrigeerd en dankzij de effecten van van het programma krijgt het daardoor zijn eigen touch. De beeldstabilisatie van de video's is slechts een van vele handige gereedschappen. Ook het corrigeren van het Fisheye-effect wordt mogelijk gemaakt, waardoor je probleemloos video's in groothoekformaat zonder kwaliteitsverlies kunt opnemen. Zo kun je je geheel op het avontuur concentreren.

Dankzij de talrijke functies en effecten, die dit actioncam-programma biedt, zal de kwaliteit van de video toenemen. MAGIX Fastcut bevat onder meer de volgende functies:

  • Talrijke montagesjablonen om snel actievideo's te kunnen maken

  • Video-effecten, zoals Vintage-Look, zwart-witopnames en nog veel meer

  • Slow Motion-functie, die zelfs bij extreme waarden nog een goed beeld geeft en de video vloeiend laat afspelen

  • Geoptimaliseerde geluidsfilter, die onder andere de sterke windgeluiden van de omgeving reduceert

Het programma voor actioncams, zoals de GoPro, is het ideale gereedschap voor elke hobbyfilmer en sporter. Het biedt dankzij talrijke functies een optimale mogelijkheid je avonturen te optimaliseren en op internet te publiceren. De eenvoudige bediening maakt de snelle instap mogelijk om je actievideo's individueel vorm te geven.

Fastcut Screen

Actioncam-video's van de beste kwaliteit

Met MAGIX Fastcut kun je je actievideo's zo vormgeven zoals jij het wilt. Al je video's worden in indrukwekkende kwaliteit weergegeven en kunnen naar eigen oordeel worden gewijzigd. Nog een keer genieten van je mooiste ervaringen en spannendste acties in de beste kwaliteit. Overtuig jezelf en maak unieke avonturen!

Video deluxe 2023

MAGIX Video deluxe 2023
69,99