Broschures maken eenvoudig gemaakt met software van MAGIX

U wilt een brochure over uw bedrijf, nieuwe producten of over uw vereniging? Maak hem toch gewoon zelf met de Page & Layout Designer van MAGIX.

Dankzij tal van hoogwaardige sjablonen kan zo iedereen in minder dan geen tijd een brochure maken. U bespaart uzelf de kosten en moeite van het inhuren van een ontwerpbureau en u bent eigen baas over hoe uw brochure eruit ziet. Met een eigen desktoppublishing-programma (DTP-programma) zoals Page & Layout Designer heeft u alle vrijheid om uw eigen ontwerpen te maken.

De meegeleverde designsjablonen in Page & Layout Designer zijn gesorteerd naar de verschillende gelegenheden en branches en zorgen zo bij bijna elk soort gebruik voor de passende basis. Elk detail van de sjabloon in het lay-outprogramma van MAGIX is geheel aan te passen. Als u al een concreet idee heeft voor wat betreft de vormgeving, dan kunt u natuurlijk ook beginnen met een helemaal lege pagina.

Met behulp van tal van gereedschappen kunt u foto's, tekst en afbeeldingen invoegen of zelf maken. Dankzij kleine hulpjes lukt ook het maken van uw brochure in een handomdraai. Magic Snap is bijvoorbeeld zo'n assistent. Daarmee kunt u alle objecten van de lay-out op elkaar uitlijnen. Er verschijnen automatisch hulplijnen waarop de objecten kunnen worden ingeklikt. Een op die manier geordende lay-out geeft meteen een veel professionelere indruk.

Daarnaast kunt u uw opnamen met de geïntegreerde foto-optimalisatie automatisch perfectioneren, bijsnijden en de kleur aan het ontwerp aanpassen. Dankzij intelligent schalen is het zelfs mogelijk smalle foto's breder te maken, zodat u ze bijvoorbeeld alsachtergrond kunt gebruiken. Dat werkt op zich in elk programma. Maar in de software van MAGIX zorgen clevere algoritmes ervoor dat belangrijke elementen van de foto, zoals mensen, niet vervormd worden. Dat kan bijzonder handig zijn wanneer u een brochure maakt voor uw bedrijf.

Verder kunt u tekst automatisch over meerdere tekstvelden laten lopen en ook langs vormen en lijnen uitlijnen. Zo kunt u ook golfvormige teksten vormgeven. Daarnaast kunt u de tekst afgestoten laten worden door weer andere objecten. Daardoor is het mogelijk om tekst om vormen heen te laten lopen. Om typefouten te vinden is er de spellingscontrole. Per slot van rekening moet uw brochure geheel zonder fouten reclame voor u maken.

Dankzij de vectorgraphic-engine kunt u in dit programma ook echte vectorafbeeldingen tekenen. Gebruik daarvoor de vormgereedschappen voro lijnen, cirkels en veelhoeken. Meer plasticiteit krijgen uw objecten door het gebruik van verlopen, schaduw, transparantie en, als u wilt, 3D-effecten.

Zo kunt u niet alleen mooie brochures maken, maar ook posters, flyers, visitekaartjes, briefpapier en nog veel meer. Nadat u een flyer heeft ontworpen kunt u ze heel gemakkelijk thuis afdrukken of aan een professionele drukkerij sturen. Dankzij PDF/X-ondersteuning bent u altijd verzekerd van een goed resultaat bij het drukken.

Page & Layout Designer Screen

Mit MAGIX Page & Layout Designer Flyer, Visitenkarte, Broschüre erstellen u.v.m.

Begin heel eenvoudig zelf met een brochure maken. Start nu meteen met de gratis testversie van MAGIX Page & Layout Designers! Niet alleen u zult van het resultaat versteld staan, maar ook uw klanten, leden van uw vereniging en vrienden.

MAGIX Page & Layout Designer 11

MAGIX Page & Layout Designer 11
69,99

MAGIX Page & Layout Designer 11 verenigt alle gereedschappen voor het maken van visitekaartjes tot het creëren van kalenders etc. in een krachtig lay-outprogramma (DTP-programma). Het is een ideaal programma voor zowel privégebruik en verenigingen, als voor zelfstandigen en kleine ondernemers.