Fotobewerkingsprogramma's van MAGIX maken van losse foto's een belevenis.

In het algemeen worden fotobewerkingsprogramma's gebruikt om meer uit de afzonderlijke opnamen te halen. Een snelle optimalisatie kan vaak helpen om rode ogen te of contrast en kleur te verbeteren. Met ander gereedschap kan bijvoorbeeld uit een reeks foto's van een reis naar het buitenland snel en gemakkelijk een panorama worden gemaakt. En wie dat wil kan zijn complete fotocollectie nemen en daaruit een multimediale slideshow maken. Die kan dan natuurlijk op dvd of Bluray worden gebrand, om thuis op de tv te worden bekeken.

Ook kan de gebruiker zijn slideshow aan de hele wereld presenteren door hem bijvoorbeeld naar YouTube te uploaden. Wie meer wil moet zich verdiepen in ingewikkelder fotobewerkingsprogramma's zoals bijvoorbeeld Photo & Graphic Designer. Met dit grafische programma kunnen bijvoorbeeld vectorafbeeldingen worden bewerkt. De niet-destructieve aard van het programma zorgt ervoor dat u snel kunt werken terwijl een en ander ook makkelijk te leren is.

Wie aan de slag wil met wat ingewikkeldere fotobewerking doet dat het beste met een programma waarmee snel aantrekkelijke resultaten te behalen zijn. Wie Photo & Graphic Designer hoeft zich niet urenlang af te vragen op welke lagen hij precies werkt. Het grafische programma van MAGIX kiest weliswaar een wat ongebruikelijke manier van werken, door de gebruiker de mogelijkheid te geven met vectoren zijn foto's te bewerken. Maar deze methode is snel geleerd en overtuigt daardoor meteen. Daarnaast biedt het programma creatieve mogelijkheden om foto's artistiek te vervormen of losse foto's samen te voegen tot een panorama.

Andere fotobewerkingsprogramma's van de Duitse specialist voor multimediasoftware helpen de gebruiker om uit losse foto's een interessante slideshow te maken. Het programma Fotostory is in dit genre al jaren een klassieker. Ook mensen die problemen hebben met het archiveren van foto's worden door MAGIX geholpen: Digital Foto Maker heeft functies zoals Face ID waarmee het terugvinden van foto's op de harde schijf een peulenschil is.

Photo & Graphic Designer Screen

Fotobewerkingsprogramma's voor elk gebruiksdoel

De mogelijkheden van fotobewerkingsprogramma's zijn dus velerlei: van het corrigeren van eenvoudige foutjes tot het bewerken met vectoren is alles mogelijk. Photo & Graphic Designer heeft een hele trits voordelen die het van andere fotobewerkingsprogramma's onderscheidt. Het belangrijkste punt van allemaal is beslist dat met het programma elke gebruiker snel en gemakkelijk zijn doel bereikt, want dat is precies wat een goed fotobewerkingsprogramma doet!

Photo & Graphic Designer 19

MAGIX Photo & Graphic Designer 19
49,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.

Laat je inspireren door beelden, laat je creativiteit de vrije loop en haal het beste uit elk project. Photo & Graphic Designer biedt alles wat je nodig hebt voor beeldbewerking en grafisch ontwerp, met de nadruk op een eenvoudige, snelle workflow.