Photo & Graphic Designer 19:
alle nieuwigheden in een oogopslag

Nieuwe inhoud voor je projecten

Nieuwe inhoud voor je projecten

In de Online Content Catalog* kun je nu kiezen uit meer dan 500 nieuwe aanpasbare sjablonen en elementen voor je ontwerpen: lay-outs voor afbeeldingen of tekst, Facebook- & Instagram-posts, professionele tabellen, tijdlijnen, meerdere lettertypes... de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos!

Gemakkelijker kan het niet!

Dankzij de nieuwe, haarscherpe programma-interface vindt je nu veel sneller je weg in de verschillende menu's. Dankzij grotere handgrepen voor slimme vormen en de herziene rotatie-workflow is het werken met objecten kinderspel.

Nieuw sinds maart 2022

HiDPI-ondersteuning

Nieuw sinds maart 2022

Nieuwe hendels

Nieuw sinds maart 2022

Rotatieworkflow

Voor hoogwaardige lay-outs

Voor hoogwaardige lay-outs

Het verbeterde teksttool maakt zelfs het verwerken van omvangrijke teksten kinderspel.

Het nieuwe Smart Duplication Tool vergemakkelijkt het werk door zonder problemen kopieën te maken van een willekeurig aantal objecten. En met Smart Layout kun je gemakkelijk hele lay-outgebieden toevoegen, verwijderen en herschikken - zonder de spatiëring en verhoudingen in je ontwerp te verstoren.

MAGIX Photo & Graphic Designer 19 Video Easy
MAGIX Photo & Graphic Designer 19
MAGIX Photo & Graphic Designer 19
Photo & Graphic Designer 19 Ideeën eenvoudig omzetten
Upgrade: Photo & Graphic Designer
Photo & Graphic Designer 19 Ideeën eenvoudig omzetten
Bespaar 37 %
49,99 i.p.v. 79,89 €
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
Geldig tot 2. april 2023
  • Alleen nu gratis erbij:
  • ✔ MAGIX Video Easy (t.w.v.: 29,90 €)
29,99

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.

Prijzen incl. btw.,  Geen verzendkosten

Updateservice

Elke dag. Vandaag, morgen, gedurende 365 dagen krijg je onze updateservice er nu gratis bij. Je profiteert daarmee van een geheel jaar automatische updates voor alle nieuwe ontwikkelingen van de software.**

* Een jaar lang toegang tot de Online Content Catalog.

** Met de updateservice een jaar lang alle nieuwste functies en updates gratis krijgen en met de eerste installatie gedurende onbeperkte tijd gebruiken. Bij het opnieuw installeren na een jaar blijft de basisversie zonder updateservice behouden. Na afloop van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.

FAQs

Wat is MAGIX
Photo & Graphic Designer?

MAGIX Photo & Graphic Designer is software die revolutionaire fotobewerking in professionele kwaliteit en intuïtieve flexibele illustratie- en ontwerptools in één software combineert.

Is er een gratis testversie van
MAGIX Photo & Graphic Designer?

Ja, er is een gratis 30-dagen-testversie van MAGIX Photo & Graphic Designer beschikbaar. Ga gewoon naar free-download section en begin.

Verder naar