Verlenging van de updateservice - 1 jaar
Upgrade: MAGIX Photostory Premium VR
Bespaar 99 €
29,99 i.p.v. 129,00 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Geen verzendkosten
  • Alle functies uit Photostory Deluxe & Traveler Edition.
  • Virtuele rondleidingen uit uw 360°-opnames
  • 70 extra effecten zoals intro's & outro's, overgangen & fotocollages.
  • Kinderlijk eenvoudig presenteren – ook zonder te branden
Geldig tot 23. juli 2020
  • 99,01 € upgrade-korting

Tal van nieuwe functies:
Voor jou, je virtuele rondleidingen en je slideshows!

Met de nieuwe functies uit Photostory Premium VR verras je je kijkers: vanaf nu kun je onder andere elementen veranderen en foto's in maximale resolutie presenteren.

Nog professionelere virtuele rondleidingen

Nieuw sinds juli 2019

Individuelere ruimte-elementen

Toegevoegde video's, foto's en teksten kunnen worden vergroot, geroteerd, gekleurd en geminimaliseerd.Geminimaliseerde elementen worden pas geopend wanneer de bezoeker ze activeert. Bovendien kunnen de elementen nu ook boven elkaar en achter elkaar worden geplaatst!

Nieuw sinds juli 2019

Foto's in maximale resolutie

Vanaf nu stralen uw foto's in volle glans: in de nieuwe Photostory Premium VR worden uw foto's tot 16k ook op internet of mobiel in maximale resolutie weergegeven.

Nieuw sinds juli 2019

360° blikrichting instellen

Nog een hoogtepunt voor u en uw kijkers: stel in 360°-opnamen de kijkrichting bij het begin helemaal in zoals u dat wilt. Wat moet de kijker als eerste zien als hij de ruimte binnenkomt? Zo kunt u de aandacht van de toeschouwer sturen en ze op bepaalde details wijzen of ze nog meer te ondersteunen om precies dat te ervaren wat u aan het vertellen bent!

 

 Video trimmen
Nieuw sinds juli 2019

Video trimmen

In Photostory Premium VR kunt u uw 360°-video's vanaf nu direct in de "Rondomweergave" inkorten. Zo krijgt u al tijdens het bewerken een realistisch beeld van de resultaten!

De gratis Player-app
Nieuw sinds juli 2019

De gratis Player-app


Haarscherpe foto's in 4K

4K-export
Nieuw sinds december 2019

4K-export

Met de actuele versie van Photostory kun je je slideshows in extreem hoge 4K-resolutie exporteren. Kopieer je slideshow met een USB-stick naar een tv geschikt voor 4K of beamer en verras je toeschouwers met messcherpe beelden.

Essentieel voor elke slideshow: overgangen!

Nieuw sinds december 2019

Geoptimaliseerd overgangenmenu

Vanaf nu heb je vanaf de tijdlijn toegang tot alle overgangen en hoef je niet meer van weergave te wisselen. Ook de functie "toevallige overgang" is verbeterd. Nu kunnen afzonderlijke overgangen en overgangsgroepen voor deze functie worden geselecteerd. Ook na opnieuw opstarten van het programma blijft deze instelling opgeslagen.

Nog soepelere presentatie

Nieuw sinds juli 2019

Weergave van effecten & collages zonder schokken

In de actuele Photostory worden overgangen tot 2x sneller weergegeven; collages zelfs 3x! Dat maakt het werken met Photostory nog prettiger en je voltooide werk wordt zonder schokken weergegeven. Gewoon echt handig!

Presentatiemodus
Nieuw sinds juli 2019

Presentatiemodus

In de nieuwe Photostory kunt u uw slideshows ook zonder kopiëren of branden op tv presenteren: verbind uw tv daarvoor gewoon met een HDMI-kabel met u computer en de overdracht gaat verder vanzelf!

Eenvoudiger & overzichtelijker

Nieuw sinds december 2019

Photo Explorer

Dankzij de nieuwe Photo Explorer kun je in de mediapool naar een overzichtelijke fotoweergave overschakelen. Daar kun je nu nog meer miniaturen in hogere resolutie zien, sorteren op datum en importeren in je slideshow.

Snelle programmastart
Nieuw sinds juli 2019

Snelle programmastart

U kunt niet wachten om uw slideshows vorm te geven? Dankzij de duidelijk snellere start van het programma is Photostory in minder dan geen tijd geladen en kunt u creatief aan de slag!

Individuele lettertypes voor elke gelegenheid

Nieuw sinds maart 2019

Dynamisch lettertype

Omdat de kop het eerste is dat opvalt: animeer losse letters en bepaal het lettertype de lettergrootte tot de titels voor de volle100% bij uw slideshow passen!

Nieuw sinds juli 2019

Pakket lettertypes

Vanaf nu kunt u kiezen uit 30 nieuwe grafische lettertypes. Of het nou een bruiloft is, een verjaardag of een avontuurvakantie, voor elke gelegenheid is er een passend lettertype!

Voor elke reis het geschikte item

Nieuw sinds december 2018

MAGIX Travel Maps

Met de animatie van reisroutes MAGIX Travel Maps neemt u de kijker direct mee op vakantie: laat het verloop van uw persoonlijke reis zien op een landkaart met verschillende vervoermiddelen, vormgevingselementen.

Meer 3D-avatars
Nieuw sinds juli 2019

Meer 3D-avatars

De keus aan 3D-avatars is uitgebreid: vanaf nu reizen ook fietsen, cruiseschepen, rubber bootjes, safari-jeeps, vliegtuigen, busjes en sneltreinen over uw routes.

Wisselen van voertuig
Nieuw sinds juli 2019

Wisselen van voertuig

Ter land, ter zee en in de lucht – in deze Photostory kunt u op uw reisroute tussendoor wisselen van vervoermiddel. Zo word uw reis nog realistischer weergegeven!

Nieuw sinds juli 2019

Vernieuwde programma-interface

Dankzij de vernieuwde programma-interface is de bediening nog gemakkelijker: MAGIX Travel Maps is duidelijk overzichtelijker geworden en ondersteunt je nog beter bij het maken van je persoonlijke reisroute.

Nieuw sinds maart 2019

Avatars in 3D-look

Beleef nog meer vormgevingsvrijheid! Met avatars in de vorm van verschillende vervoermiddelen wordt uw reisroute nog spannender! Auto's, schepen en vliegtuigen werken nu nog realistischer qua uiterlijk, animatie en beweging. Gebruik ook eigen GIF-animaties als avatar of routepuntsymbool voor uw reisroute.

Nieuw sinds maart 2019

Foto's op de reisroute laten oplichten

Vanaf nu toont u uw mooiste vakantieherinneringen direct als hoogtepunt op uw reisroute. Sleep daarvoor uw favoriete opnamen met drag & drop naar de gewenste plek op uw reisroute en laat uw foto verschijnen als routepunt of beeldvullend als kleine slideshow precies daar waar de foto's werden genomen.

Handgetekende & geïmporteerde routes
Nieuw sinds maart 2019

Handgetekende & geïmporteerde routes

U wilt het pad waarlangs u gelopen bent voor altijd in herinnering houden? Importeer dan heel eenvoudig uw eigen routes met GPS-informatie naar uw slideshow.

 

Nieuw sinds maart 2019

Geoptimaliseerde landkaarten

Voor stormachtig enthousiasme! Of het nou met de auto, de trein of een cruiseschip is – met de nieuwe landkaarten laat u de afgelegde weg nog duidelijker en preciezer zien.

Nieuw sinds maart 2019

Verbeterde reisanimatie

100% ontwikkeld op basis van wensen van klanten: vloeiende animatie van uw reisroute met een zachte lijn, pauzes en geanimeerde symbolen op de routepunten.

 

Nieuw sinds december 2018

Ultimate Travel Package

Precies dat wat mensen die van reizen houden nodig hebben: het Ultimate Travel Package levert u meer dan 500 vormgevingselementen, geluiden en muziekstukken voor het thema Reizen. Zo kunt u naast de inmiddels bekende slideshows uit uw vakantiefoto's ook onderhoudende reis-slideshows maken en zo herinneringen aan uw vakantie levendig houden.

 

Upgrade: MAGIX Photostory Premium VR
Bespaar 99 €
Verlenging van de updateservice - 1 jaar
i.p.v. 129,00 € 29,99
Informatie betreffende het verlengen van de update-service
Geldig tot 23. juli 2020
  • 99,01 € upgrade-korting