Meer dan een fotobewerkingsprogramma

In principe wordt een fotobewerkingsprogramma ervoor gebruikt de kwaliteit van foto's op de computer te verbeteren.

Enkele applicaties fungeren daarnaast nog als fotobeheer en bieden de mogelijkheid foto's te archiveren. Dan zijn er van de eenvoudige freeware-oplossing met weinig vormgevingsmogelijkheden tot aan de professionele suite van duizenden euro's, nog vele applicaties die de gebruiker beloven hem bij de fotobewerking te helpen. Het probleem van veel fotobewerkingsprogramma's is dat ze gedeeltelijk zeer moeilijk te begrijpen zijn en de leercurve ervan zeer stijl is.

Het fotoprogramma MAGIX Photo & Graphic Designer maakt het voor iedereen mogelijk direct en zonder urenlang het handboek te lezen zijn foto's gedetailleerd te bewerken. Het programma voor alle opgaven rondom de fotobewerking helpt zowel bij het eenvoudig optimaliseren als ook bij omvangrijk retoucheren. Elke gebruiker heeft nu de kans zijn foto's op de beste wijze te optimaliseren. Corrigeer helderheid, contrast en kleuren van uw foto's met maar enkele kliks. Haal meer uit uw foto's, door een van de vele gereedschappen te gebruiken.

Met het contourgereedschap kunt u uw foto's een kader geven en met het gereedschap voor intelligent schalen de hoogte en breedte van uw foto's flexibel wijzigen zonder belangrijke beeldelementen te verliezen. Bovendien kunt u ook vallende lijnen met de perspectiefcorrectie corrigeren en volledig automatisch panorama's uit meerdere opnames bij elkaar voegen. Met dit fotobewerkingsprogramma kunt u daarnaast ook rode ogen verwijderen en zelfs echte vectorafbeeldingen tekenen. Deze kunt u onbeperkt schalen. Teken vormen en lijnen met vrije hand of met aangegeven vormen.

Photo & Graphic Designer Screen

Het fotobewerkingsprogramma van MAGIX

Wanneer gebruikers ondanks alle trucs van de fotobewerking nog steeds ontevreden zijn met hun foto's, dan ligt dat meestal aan ongewenste objecten op de foto. Ook hiervoor heeft Photo & Graphic Designer een zeer hulpvaardige oplossing: de functie magisch wissen. Zo kunt u storende schaduw verwijderen of gehele landschappen verfraaien. Er kunnen zelfs beeldelementen verschoven worden. Zo kunnen geheel nieuwe beeldcomposities worden gemaakt. Maar ook eenvoudige flyers die maar aan een kant bedrukt zijn, kunt u met het fotoprogramma van Magix maken. Ongewenste objecten verdwijnen zodra ze in het beeld gemarkeerd zijn en het kloongereedschap automatisch wordt gebruikt. Met het fotobewerkingsprogramma van MAGIX kennen de fotomontages geen grenzen. Maar ook simpele collages van uw foto's kunt u in het fotobewerkingsprogramma van MAGIX samenvoegen. In de design-galerie vindt u daarnaast talrijke grafische elementen waarmee u uw opnames kunt versieren.

Voor eenvoudige, snelle correcties of omvangrijke fotocollages – MAGIX Photo & Graphic Designer geeft u alle vrijheid bij de fotobewerking en is tegelijkertijd een volwaardig grafisch programma.

Photo & Graphic Designer 19

MAGIX Photo & Graphic Designer 19
49,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.

Laat je inspireren door beelden, laat je creativiteit de vrije loop en haal het beste uit elk project. Photo & Graphic Designer biedt alles wat je nodig hebt voor beeldbewerking en grafisch ontwerp, met de nadruk op een eenvoudige, snelle workflow.

* Met de updateservice 1 jaar lang gratis alle nieuwe features en updates ontvangen en die vanaf de installatie onbeperkt gebruiken. Als het programma na een jaar opnieuw wordt geïnstalleerd blijft de basisversie behouden. Na het verstrijken van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.