Het perfecte programma voor GoPro en andere actioncams

Extreemsporters, adrenaline-junkies, outdoor-fanatiekelingen: de werkvelden voor actioncams zijn onbeperkt. Bijvoorbeeld een rit op een reusachtige golf, je eerste parachutesprong of de start bij een downhill-wedstrijd. Je hebt je actioncam altijd bij de hand en je neemt elk adrenaline-avontuur op.

Om je ervaringen in een video te delen, hebben je onbewerkte opnames van je GoPro of een andere actioncam nog het juiste afstemmen nodig. Te veel licht, te weinig contrast, trillingen of andere storingen moeten voor het publiceren op internet worden gecorrigeerd. 
Een snelle en tegelijkertijd effectieve oplossing voor dit probleem biedt MAGIX met Fastcut. Met Fastcut kun je spectaculaire scènes of waaghalzige stunts met actiesjablonen in enkele stappen monteren, van muziek voorzien of heel eenvoudig bewerken. 
Dit videomontageprogramma voor GoPro- en andere actioncams is speciaal voor bovengenoemde toepassingsgebieden ontwikkeld en zorgt extreem snel voor professionele video's vol met actie. Bij de video-optimalisatie met Fastcut bespaar je veel tijd die je anders aan videobewerkingen achteraf zou moeten besteden. Zo heb je toekomstig veel meer mogelijkheden voor de planning van je volgende belevenissen.In een mum van tijd worden worden zo uit je ruwe materiaal professionele video's gemaakt die je met je vrienden en het gehele internet kunt delen. Ben je in het bezit van een GoPro of een andere actioncam, dan is dit intuïtieve videoprogramma precies het juiste voor jou. Meerdere automatische functies nemen je een hoop werk uit handen en je kunt je volledig op je volgende avontuur concentreren.

Met elke avontuur verzamel je nieuwe ongelofelijke indrukken die je wilt delen. Veel indrukken die niet alleen je vriendenkring fascineren. Als outdoorliefhebber wil je niet eeuwig met de bewerking van je video's bezig zijn. Een snel en vooral eenvoudig videoprogramma zoals Fastcut biedt vanaf het begin intuïtieve oplossingen. Wanneer je in het bezit bent van een GoPro of andere actioncam, zit daar meestal video-studiosoftware bij. Maar bij de meeste programma's vind je alleen basisfuncties. Daarnaast ontbreekt bij veel actioncams het geschikte voor de videobewerking. 
MAGIX is al jaren gespecialiseerd op de ontwikkeling van videomontageprogramma's en biedt met Fastcut een actioncamprogramma dat op het gebied van de automatiseringen voorop loopt. Importeer de opnames van je actioncam direct van de SD-kaart of per USB in Fastcut en begin direct.
Kies uit talrijke montagesjablonen, optimaliseer volledig automatisch oneffenheden zoals helderheid, kleuren of contrast en pas coole effecten op je video's toe. Corrigeer het fischeye-effect dat op veel actioncams bij opnamen ontstaat of het perspectief als je op z'n kop gefilmd hebt. En wanneer de video klaar is kun je het direct uit Fastcut naar Facebook, YouTube, vimeo of showfy uploaden.

Om de opnamen van je avonturen zo professioneel mogelijk weer te geven, biedt Fastcut van MAGIX onder meer de volgende functies:

  • Talrijke montagesjablonen: laat je avonturen er perfect uit zien – extreem snel en extreem eenvoudig.
  • Automatische beeldoptimalisatie:pas met een klik volautomatisch je video's aan.
  • Video-effecten: camerabewegingen, zooms, spiegelingen, looks – maak video's zoals jij het wilt.
  • Verwijder hard windgeruis of pas het volume aan.

Daarnaast bevat Fastcut speciale exportaanpassingen voor diverse modellen van de actioncam GoPro en ook de uitvoer naar mobiele eindapparaten is mogelijk. De eenvoudige bediening maakt de snelle instap mogelijk om je actievideo's individueel vorm te geven.

Fastcut Screen

Een GoPro Studio Alternative

Verspil geen tijd met gecompliceerde videobewerkingsprogramma's en gebruik MAGIX Fastcut om je resultaten in video's vol met actie om te zetten.
Presenteer je video's op internet en zorg voor verbaasde blikken. Haal het volle potentiaal uit je video's en deel je avonturen ook online op Facebook, YouTube, vimeo of showfy. Leg de adrenalinemomenten in de beste kwaliteit op video's vast. Laat je overtuigen en toon de wereld wat je kunt!

Video deluxe 2023

MAGIX Video deluxe 2023
69,99