Een grafisch programma voor elk doel – MAGIX Photo & Graphic Designer

Fotobewerking met een grafisch programma klinkt voor velen eerst wat ongebruikelijk, misschien omdat ze ervan uitgaan dat dergelijke programma's een diepgang hebben die aan de eisen van professionele grafici voldoen maar die de geïnteresseerde leek niet nodig heeft.

Wie eenmaal de logica van een grafisch programma begrijpt, zal in het begin wellicht versteld staan van de rijkdom aan mogelijkheden voor vormgeving, maar er daarna van genieten. Het Fotobewerkingsprogramma Photo & Graphic Designer van MAGIX vormt hier geen uitzondering, maar toont de mogelijkheden met een grafisch programma qua snelheid en bewerkingsdiepte.

Het begrip "fotobewerking" beperkt zich bij Photo & Graphic Designer niet alleen tot de pixels. Deze bevat ook de creatieve integratie van foto's in documenten zoals, wenskaarten, visitekaarten, flyers en bruiloftsboekjes. Voor fotobewerking op pixelniveau biedt het Fotobewerkingsprogramma talrijke nieuwe functies. Daartoe behoort bijvoorbeeld het intelligente schalen van foto's. Ook op het grafische gebied biedt het programma praktische vernieuwingen voor iedere dag: thuis, op school of op het werk. Dankzij passende sjablonen uit de nieuwste ontwerpgalerie kunt u bijvoorbeeld presentatiedia's met ingebonden foto's, 3D-graphics en diagrammen maken. Fotobewerking met een grafisch programma met behulp van vectoren biedt elke gebruiker ook zonder uitgebreide kennis vooraf de mogelijkheid met een beetje inzet indrukwekkende optimalisaties uit te voeren, voor allerlei doeleinden.

Photo & Graphic Designer Screen

Het grafische programma van MAGIX

De Photo & Graphic Designer van MAGIX is een kleine duizendpoot! Het programma combineert fotobewerking, desktop publishing en vector-bewerking in één: een grafisch programma!

Photo & Graphic Designer 19

MAGIX Photo & Graphic Designer 19
49,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.

Laat je inspireren door beelden, laat je creativiteit de vrije loop en haal het beste uit elk project. Photo & Graphic Designer biedt alles wat je nodig hebt voor beeldbewerking en grafisch ontwerp, met de nadruk op een eenvoudige, snelle workflow.

* Met de updateservice 1 jaar lang gratis alle nieuwe features en updates ontvangen en die vanaf de installatie onbeperkt gebruiken. Als het programma na een jaar opnieuw wordt geïnstalleerd blijft de basisversie behouden. Na het verstrijken van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.