3D Maker downloaden
en gratis testen

MAGIX 3D Maker 7

Wanneer u MAGIX 3D Maker downloadt, heeft u daarmee toegang tot een programma dat uit teksten en vormen naar keuze moeiteloos hoogwaardige 3D-afbeeldingen en -animaties maakt.

Download starten

De perfecte 3D-software gratis testen

Een veelheid aan ontwerpen en sjablonen in allerlei stijlrichtingen en de intuïtieve realtime-bewerking met begrijpelijke gereedschappen zorgen daarbij in een mum van tijd voor professionele resultaten.

3D Maker downloaden

Complete 3D-tekeningen maken:

Maak professionele Flash-banners met uw naam of uw boodschap en plaats deze heel eenvoudig op uw eigen website. Richt met uniek vormgegeven 3D-effecten en -animaties alle blikken op uw creaties/producten. Knoppen kunnen verrassend snel worden gemaakt, en kunnen bijvoorbeeld in navigatiebalken worden gebruikt of worden omgevormd tot menupunten.

MAGIX 3D Maker

De 3D Maker is ook uitstekend geschikt als 3D-titel-editor voor foto- & videoprogramma's van verschillende producenten.

Maak bijvoorbeeld dynamische titelanimaties

Maak bijvoorbeeld dynamische titelanimaties, spectaculaire intro's en aftitelingen, decoratie-elementen, of kopteksten voor een hoofdstuk of een heel dvd-menu.

Wijzig de ruimtelijke diepte en het perspectief van uw 3D-afbeelding verbazend eenvoudig in realtime

Wijzig de ruimtelijke diepte en het perspectief van uw 3D-afbeelding verbazend eenvoudig in realtime, door met de muis aan de randen te slepen of het object vrij om alle drie de ruimtelijke assen te roteren.

MAGIX 3D Maker 7 Download starten