Hoe maak je actioncam- of GoPro-video's? Snel en eenvoudig met MAGIX Fastcut!

Of je ze nu bij skaten, fietsen of surfen gebruikt: actioncams zijn intussen een must voor iedereen die zijn zeer extreme ervaringen of persoonlijk succes met anderen wil delen of zelf keer op keer wil beleven.

Door uitgebreide videomontage wordt het bewerken van actioncam-video's vaak tijdrovend werk, omdat je je tijdens het avontuur niet op licht, contrast of een stabiel beeld kunt concentreren.

Bij MAGIX Fastcut is dit anders: dit videobewerkingsprogramma richt zich speciaal op gebruikers van actioncams zoals GoPro.

Professionele actievideo's maken ook zonder kennis vooraf

Door de eenvoudige bediening van MAGIX Fastcut kan iedereen die met zijn actioncam of GoPro video's maakt, hoogwaardige actievideo's maken. Er zitten alle functies in die je van een videomontageprogramma voor actioncams verwacht:

  • Beeldstabilisatie

  • Automatische videomontage-assistent

  • Groothoekcorrectie

  • Verandering van snelheid en slow motion

  • Storende geluiden verwijderen voor de optimalisatie van het videogeluid

  • Full HD-ondersteuning

  • Muziekstukken (30-90 seconden) voor begeleiding van video's

  • Delen-functie, om de clip direct te uploaden

De veelzijdige functies bieden alles, wat je voor goede video's nodig hebt. Fisheye-vervorming, stabilisatie van de bewogen opname voor het invoegen van slow-motion-scènes om de beslissende momenten naar voren te brengen, dit is met MAGIX Fastcut – ook in Full HD – allemaal geen probleem.

Ook de bewerking van het videogeluid is mogelijk. Of nu een sequentie muzikaal begeleid wordt of alleen het ruisen van de wind verwijderd moet worden: de geluidsoptimalisatie is eenvoudig uit te voeren en biedt toch professionele resultaten.

Fastcut Screen

Geen tutorials meer nodig dankzij eenvoudige bediening

Tutorials vormen een belangrijk deel van de cursus. Voor bijna elk probleem is er een handleiding waarin lastige functies worden uitgelegd. Voor MAGIX Fastcut zijn geen lange tutorials nodig. Door de eenvoudige en intuïtieve bediening kan ieder zijn opnames bewerken.

Hoe je een actioncam- of GoPro-video maakt

Net nog een video met de actioncam opgenomen? Direct via SD-kaart of USB naar het programma laden en met de bewerking beginnen!

Hoe je een actioncam- of GoPro-video bewerkt

Met Fastcut snel en eenvoudig opnames monteren en optimaliseren. Eerst de fisheye-vervorming verwijderen, dan het windgeruis eruit filteren en de passende muziek toevoegen. Nu nog opslaan en direct de volgende video opnemen.

Hoe je een actioncam- of GoPro-video deelt

Zodra de bewerking klaar is gewoon de video op je eigen computer opslaan of direct met de eenvoudige Delen-functie direct uit het programma naar Facebook, Youtube en andere websites uploaden.

Je hebt al een actioncam en je wilt iedereen tonen wat voor avontuur je beleefd hebt? En dat in een aantrekkelijke vorm? MAGIX Fastcut is het programma waar je naar op zoek was! Met de eenvoudige bediening en de veelzijdige visuele en akoestische effecten kan iedereen hoogwaardige video's of actievideo's maken.

Video deluxe 2023

MAGIX Video deluxe 2023
69,99