MAGIX: snel en effectief een eigen logo-design

Zelfs van kleine bedrijven verwachten klanten tegenwoordig een heldere naar buiten gecommuniceerde bedrijfsidentiteit, een unieke stijl, eenuniek logo-design.

Juist bij bedrijven met een lage winst zijn marketingstrategieën ook altijd afhankelijk van beperkte bronnen en veel ondernemers zijn bang dat het gebruik van doelgerichte communicatiemiddelen vooral met hoge kosten verbonden is. Dit klopt wanneer externe agentschappen het werk moeten verrichten, maar wanneer de communicatiemiddelen zelf gemaakt worden dan zijn de kosten gering.

Het programma Page & Layout Designer zorgt ervoor dat gebruikers hun gehele reclamemateriaal zelf kunnen maken. Voor beginners zijn er talrijke sjablonen voor specifieke beroepen. Gevorderden kunnen dankzij de eenvoudige hantering en praktische presets bijvoorbeeld voor het maken van printbestanden hun eigen designs omzetten en in ideaal formaat omzetten om verder te bewerken. Dit levert een enorme kostenbesparing op zowel voor kleine ondernemers als voor freelancers.

Een uniek en duidelijk te herkennen logo design hoeft werkelijk niet veel geld te kosten. Het MAGIX programma zorgt ervoor dat elke gebruiker zijn eigen bedrijfslogo's, marketing- en reclamemateriaal zelf op de computer kan maken. De intuïtieve bediening maakt de instap in het programma daarbij merkbaar eenvoudiger en zorgt voor snelle resultaten. Visitekaartjes, reclameflyers, newsletters of brochures: alles wordt in een editor vormgegeven, alles krijgt hetzelfde design, alles kan daarom ook snel worden gewijzigd en opnieuw gearrangeerd worden! De brede selectie licentievrije sjablonen helpen bij het omzetten en is tegelijkertijd een inspiratie voor uw eigen bedrijfspresentatie. Daarnaast overtuigt het programma met fascinerende functies waarmee u eenvoudig maar effectief processen die normaal gesproken complex zijn, sneller kunt uitvoeren.

Wat u geleerd hebt kunt u vaak ook snel op andere werkstappen inzetten en zo opnieuw toepassen om andere ideeën voor de vormgeving om te zetten. De intuïtieve hantering wordt zo nog eenvoudiger. Maar niet alleen logo's en afbeeldingen ontstaan met het programma in de gewenste lay-out, u kunt ook ideaal foto bewerken enmateriaal voor het bedrijf opfrissen of op specifieke klantenwensen inspelen. Zo bespaart u het gebruik van een extra fotoprogramma. Via alle verschillende documentsoorten en ontwerpen kunt u een uniform design garanderen of het nu om printmateriaal of digitale presentaties gaat. Zo wordt de visuele identiteit van het bedrijf niet alleen door een markant logo gekenmerkt, maar ook door uniforme reclamemiddelen ondersteunt, wat van grote waarde is voor de klanten wat betreft de herkenning van het bedrijf.

Page & Layout Designer Screen

Professioneel logo design zelf maken!

Herkenbaar logo design, effectief marketingmateriaal, bedrijfsbrochures, posters en newsletters hoeven tegenwoordig niet meer door dure agentschappen gemaakt te worden, maar kunnen ook professioneel op de eigen computer worden ontworpen.MAGIX Page & Layout Designer is perfect hiervoor en zorgt ervoor dat elke gebruiker snel en effectief tot zienswaardige resultaten komt.

MAGIX Page & Layout Designer 11

MAGIX Page & Layout Designer 11
69,99

MAGIX Page & Layout Designer 11 verenigt alle gereedschappen voor het maken van visitekaartjes tot het creëren van kalenders etc. in een krachtig lay-outprogramma (DTP-programma). Het is een ideaal programma voor zowel privégebruik en verenigingen, als voor zelfstandigen en kleine ondernemers.