1 maand ACID Pro voor maar 0,34 €!

ACID Pro 365
Het creatieve DAW

Al 20 jaar staat ACID voor inspirerende, op loops gebaseerde muziekproductie – en ook de nieuwe versie zet nieuwe maatstaven voor creatieve muziekproducers. Achter de elegante interface zit het krachtige 64-bit-DAW, dat de beroemde eenvoudige workflow van ACID combineert met de professionele functies, nieuwe instrumenten en effecten ter waarde van meer dan $ 1.000 en 9 GB ACIDized Loops.


Slechts € 0,34/maand*

ACID Pro 365
Bespaar 96 %
ACID Pro 365
0,34 €/maand i.p.v. 9,99 €/maand

Nu in de aanbieding, het eerste 3 maanden voor 1,00 €/maand in plaats van 29,97 €/maand. Vanaf de 4e maand 29,97 €/maand. Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw ACID Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. ACID Pro 365 wordt automatisch elke 3 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
Geldig tot 24. april 2019
 • Nu in de aanbieding: krijg je eerste 3 maanden voor € 1/3 maanden in plaats van € 29,97

Alles voor je creativiteit.
En nog veel meer.

 • 16 software-instrumenten: van analoge synths en technobeats tot klassieke concertvleugels en rockdrums
 • In totaal 13 effectplug-ins: van analoge vintage-compressors tot aanpasbare reverb-effecten
 • Een 9 GB grote database met ACIDized loops uit verschillende genres: van metal tot trap en van EDM tot hiphop
 • Exclusief in ACID Pro 365 Steeds bij de tijd met de nieuwste updates, upgrades, patches en functies.
 • Exclusief in ACID Pro 365 Extra Vita Solo instrumenten: Vita Pop Brass en Orchestral Ensemble
 • Exclusief in ACID Pro 365 De complete Analogue Modelling Suite: AM|MUNITION, AM|PULSE en AM|PHIBIA

ACID IN ACTION

Muziekproductie met ACIDized loops

Al 20 jaar drukt ACID zijn stempel op de op loops gebaseerde muziekproductie. ACID Pro beschikt nu over nog meer tools, instrumenten en effecten en is het creatieve DAW voor een nieuwe generatie artiesten en musici.

Het ideale platform voor je ideeën

Onvergelijkbare sequencing en op loops gebaseerde muziekproductie, meer power, instrumenten en effecten dan ooit tevoren – maar dezelfde gemakkelijke ACID-workflow, om muzikale ideeën te verwezenlijken.

Uitgebreide MIDI-ondersteuning

Uitgebreide MIDI-ondersteuning

ACID Pro heeft complete MIDI-sequencing, realtime-MIDI-verwerking, zeer nauwkeurige bewerking en volledige MIDI-automatisering.

Remixen in ACID Pro

ACID Pro heeft unieke tools zoals de Beatmapper en Chopper voor het maken van indrukwekkende drumfills, stotter- en dj-effecten.

Laat wat van je horen.
De nieuwe virtuele instrumenten.

ACID Pro bevat een enorme serie indrukwekkende instrumenten. Samplers, analoge synths en nog 13 Vita Solo instrumenten, waarmee je alles van rock tot klassiek produceert.

DE NIEUWE PLUG-INS.
EEN REUSACHTIG ARSENAAL VOOR JOUW IDEEËN.

eFX Gate

eFX Gate

eFX Gate is een flexibele module voor ruisonderdrukking met soft-knee-optie en een sidechain-filter voor ritmische ducking-effecten.

eFX Vocal Strip

eFX Vocal Strip

De eFX Vocal Strip is een kanaal dat is geoptimaliseerd voor opnamen van zang en gesproken woord met compressor, DeEsser, gate, hoogdoorlaatfilter en toonregeling. 

eFX Compressor

eFX Compressor

Een klassieke compressor voor het gelijktrekken van niveaus in audiobestanden of voor het toevoegen van punches. Naast de standaard bedieningselementen beschikt de eFX Compressor over een soft-clip-functie en een uitgebreid sidechain-filter.

eFX Tremolo Pan

eFX Tremolo Pan

Een klassieke, modulerende tremolo-effectplug-in met opties voor het bewerken van rate, shape, tremolo, tempo-synchronisatie en panorama.

eFX chorus-flanger

eFX chorus-flanger

Geeft je sound meer diepte: de eFX Chorus Flanger heeft alles daarvoor – van een subtiel chorus-effect tot aan dramatische flangergeluiden. Met deze plug-in stel je bovendien frequentie-, diepte-, feedback- en mix-instellingen moeiteloos in.

eFX deEsser

eFX deEsser

Deze dynamische plug-in is gespecialiseerd in het wegfilteren van ongewenste sis-klanken on opnamen met zang en gesproken woord.

eFX Phaser

eFX Phaser

eFX Phaser is een klassiek phaser-effect, dat de hoofdsporen meer beweging en de gitaren meer dynamiek geeft. Deze plug-in beschikt bovendien over aanpasbare instellingen voor snelheid, diepte, feedback en mix.

eFX Tubestage

eFX Tubestage

eFX Tubestage simuleert authentiek de vette klank van analoge buizenversterkers. Verder zijn er geraffineerde pre- en post-EQ's en een oversamplingmodus voor een optimale analoge sound.

eFX Limiter

eFX Limiter

Deze efficiënte dynamische plug-in verhoogt het volume van het audiosignaal en vermijdt clipping.

eFX Reverb

eFX Reverb

Een ongecompliceerde plug-in voor veelzijdige reverb-effecten, die je sound meer sfeer geven en meer laten opvallen – van korte tot lange nagalm.

eFX Stereo Delay

eFX Stereo Delay

Deze stereo-delay is geschikt voor elk nummer: hij heeft apart instelbare delays voor beide kanalen en een clevere temposync-functie.

eFX Gate

eFX Vocal Strip

eFX Compressor

eFX Tremolo Pan

eFX chorus-flanger

eFX deEsser

eFX Phaser

eFX Tubestage

eFX Limiter

eFX Reverb

eFX Stereo Delay

essentialFX Suite

De nieuwe essentialFX Suite is een verzameling van elf eersteklas effect-plug-ins voor alle studiotoepassingen. Elk effect is gebaseerd op hoogwaardige algoritmes, die voor een fantastische klank en enorme efficiëntie zorgen. Dit perfecte studiogereedschap wordt afgerond door heldere bedieningselementen, een beperkt beslag op de rekencapaciteit en een glashelder klankresultaat, dat zijn gelijke niet kent.

 

 

Vandal SE

Vandal SE

Deze bas- en gitaarversterker probeert niet het geluid van een of andere analoge amp te imiteren maar stuurt je plug-insignaal door een virtuele keten van pedalen, versterkers, box en microfoon.

Alleen in ACID Pro 365

Vita Pop Brass

Deze virtuele verzameling koperblazers past bij vrijwel alle genres: gladde funk, gedragen orkest-arrangementen, tighte latino-klanken of swingende 20-er jarensound zijn maar een paar voorbeelden. Perfect voor uitgebreide producties maar ook creatieve jamsessies.

Orchestral Ensemble

Dit virtuele instrument werkt met tegelijk ingespeelde ensembles uit een symfonieorkest. Naast een authentieke klank en eenvoudige bediening maakt vooral de all-round inzetbaarheid in verschillende genres indruk.

Exclusieve effectplug-in
Analogue Modelling Suite

Exclusief en alleen in ACID Pro 365: de Analogue Modelling Suite. Vier plug-ins simuleren de klank van een buizenversterker van een bandrecorder (AM|PHIBIA en AM|TRACK) en een analoge compressor (AM|MUNITION en AM|PULSE).

Exclusieve effectplug-in - Analogue Modelling Suite

Zo gemakkelijk is muziek maken met ACID Pro – tips & trucs

Spring naar de thema's die jou interesseren:

INTRODUCTION

PICK'N'PAINT (vanaf min. 01:25)

COMPOSING (vanaf min. 03:57)

CHOPPER (vanaf min. 06:06)

GROOVES (vanaf min. 09:02)

SOFTWARE INSTRUMENTS (vanaf min. 10:55)


Vertrouw de professionals.
Artiesten over ACID Pro

Ted Perlman

"Als ik ACID gebruik voel ik me als een meesterkok die al zijn ingrediënten bij elkaar brengt voor een ongelofelijk diner. Ik stel alle loops, sounds, dialogue of FX erin samen, maak er mijn pitch-aanpassingen, bewerk en monteer beats, en ik hoor meteen op dat moment hoe alles bij elkaar past. Dan exporteer ik dat allemaal naar mijn belangrijkste DAW. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik wat ik doe bij lange na niet zo goed zou kunnen doen zonder ACID. Het is echt mijn ‘musical lifeline'!"

Ted Perlman
Met een Grammy bekroonde producent, songwriter, muzikant en arrangeur

Referenties
Burt Bacharach (At This Time; Grammy-winnaar), Dr. Dre, Bob Dylan, Elton John, Whitney Houston, Diana Ross | NBC, CBS, FOX | Jingles voor McDonald's, Coca Cola, Burger King

“Ik heb het programma ACID gebruikt als mijn primaire DAW voor al mijn grote platen. Ik ben verslaafd aan de snelle workflow, instant pitchshifting met één toets en de chirurgische slicing. Nu ACID 8 uit is kan ik nog meer virtuele instrumenten en plug-ins laden dan ooit."

DJ Pain 1
Producer en dj

Referenties
50 Cent, Public Enemy, Ludacris Jeezy, Tech N9ne, 2Chainz

Tony Verderosa

"Fantastische nummers snel en efficiënt produceren is alles in deze branche. ACID-software helpt me mijn doelen te bereiken zonder creativiteit op te offeren."

Tony Verderosa
Drummer, componist en producer

Referenties
John Petrucci (Dream Theater), Joe Perry (Aerosmith), Katy Perry, Jessica Simpson | Mars (Twix)

"ACID Pro was mijn favoriete creatieve wapen voor Blade Runner 2049, en in 2018 kreeg ik een Oscar-nominatie voor mijn werk aan de film. Ik werk er zo snel mee. Zowel monteren als stapelen van audioclips en het maken van MIDI gaat in een snellere, eenvoudigere workflow dan bij welke andere DAW dan ook. En toch heeft het alle functies die ik nodig heb, zowel voor componeren als voor sounddesign."

Theo Green
Voor een Oscar genomineerde sounddesigner en filmcomponist

Referenties
Blade Runner 2049 (Oscar nominatie voor Best Sound Editing), The Gambler, House at the End of the Street

"In de eerste 3 dagen dat ik met het nieuwe ACID PRO 8 werkte aan het aanstaande Waterboys-album, ben ik door het dolle heen van de nieuwe DAW-interface, de flexibele routing en het in-line bewerken gecombineerd met de nieuwe Stellar FX en Synth-plugins en de vernieuwde graphics. Over het geheel genomen maakt de 64-bit geluidskwaliteit van ACID PRO 8 meteen een FIVE STAR SMASH HIT, zo uit de doos!"

Brother Paul Brown
Voor een Grammy genomineerde producer, geluidstechnicus en toetsenist

Referenties
The Waterboys, Al Green, Bobby Rush (Down in Louisana; Grammy nominatie), Mike Farris, Ann Peebles, Jimi Jamison (Survivor)

“Toen ik ACID 1.0 voor het eerst zag viel mijn mond open. Ik ben een ACID Pro-gebruiker sinds het begin evenals een producer van loops voor ACID. Met ACID lijkt het in snijden en mixen van audio toverwerk. Het is snel, intuïtief en inspirerend."

Jason Donnelly (DJ Puzzle)
Dj, producer, componist, loop-producer en APM Music Contributor

Referenties
ACID Loop Collection, APM music library | Muziek in: Tom Clancy's The Division (Ubisoft), Master Of None (Netflix), Parts Unknown (CNN), Comedy Bang Bang (IFC), en Catfish (MTV)

“Wat ik heerlijk vond aan ACID Pro was hoe snel de workflow was vooral bij het gebruik van stems/samples/loops, en daardoor kon ik songs voor andere artiesten supersnel remixen. De nieuwe ACID Pro 8 doet het precies zo en met zijn nieuwe 64-bit-processor is alles nog eens veel sneller wat mijn productietijden bijna gehalveerd heeft!"

The Hi-Yahs
Producer, componist, audio-ingenieur en dj

Referenties
Waka Flocka, Lil Jon (Remix; Bend Ova feat. Tyga), Gorilla Zoe | Muziek voor: Taco Bell, Lexus and MGM Resorts

“De eerste keer dat ik ACID Pro 2 probeerde werd het meteen mijn enige gereedschap voor mijn producties vanwege het gemak en de simpele interface.

Ik geloof oprecht dat ACID Pro 8 de krachtigste DAW is die MAGIX ooit heeft gemaakt. De nieuwe look met de 64-bit interface geeft mijn werk meer flexibiliteit. Elke dag ontdek ik iets nieuws in dit programma, en dat helpt me om me te concentreren op mijn liefde voor muziek."

Talal Qureshi
Producer, zanger en songwriter

Referenties
Diplo, Bun B, Elliphant

Mac Melto

"Het is indrukwekkend hoe een DAW dat zo krachtig is zo licht kan aanvoelen. Complexe projecten openen en afsluiten gaat vrijwel direct en de nieuwe gebruikersinterface is vlot te bedienen. De donkere interface is aangenaam voor de ogen maar houdt vast aan de klassieke ACID-look waar oudere fans van deze software van houden. Versie 8 heeft het meest complete pakket sounds en effecten dat ooit bij ACID Pro verkrijgbaar was. Nu eindelijk al mijn 64-bit plug-ins te kunnen gebruiken in ACID is een droom die waarheid wordt."

Mac Melto
Producer, componist en Viacom Library Contributor

Referenties
SONY/ATV, Viacom

Rod Carillo

"De projecten die mij normaal 2-3 uur zouden kosten om een bepaalde sound of een plug-infunctie in Pro Tools te bereiken, kosten 15-20 minuten in ACID."

Rod Carillo
Producer en remixer

Referenties
Donna Summer (Remix; I'm A Fire), Paulina Rubio (Remix; Heat Of The Night), Cole Plante (Remix; Teardrops)

Curtis Atchison

"Op het moment dat ik ACID Pro te zien kreeg veranderde alles.  Het was het eerste DAW dat sequencing gemakkelijk maakte, en het maken en gebruiken van op loops gebaseerde content.  Ik hoefde niet langer te vechten om studiotijd want nu kon ik thuis werken en toch snel verbazingwekkende resultaten behalen. (...) Meer dan 20 jaar later, moet ik nog steeds een ander programma vinden dat dezelfde power en veelzijdigheid heeft als ACID Pro. De nieuwste versie van ACID Pro 8 gaat verder waar ACID Pro 7 ophield, met meer stabiliteit, plug-insupport en een gladdere look die beter is voor je ogen.”

Curtis Atchison
Producer, dj en remixer

Referenties
Viacom library (Jersey Shore, MTV Show)

Moist

“Ik gebruik ACID Pro al eeuwen en de nieuwe ACID Pro 8 is een game-changer. Ik heb veel DAW's geprobeerd, maar ACID Pro werkt voor mij altijd het beste. Het is snel, gemakkelijk en heeft alles wat je wilt in een DAW. Ik breng binnenkort mijn tweede album uit dat voor 100% in ACID Pro is geproduceerd, net als mijn eerste album en al mijn remixes!"

Moist
Producer, remixer en Art Director

Referenties
Pet Shop Boys (Remix; Vocal), Imogen Heap (Remix; Run-Time), Erasure (Remix; Sacred, I Lose Myself)

Zacchino

“Ik heb jarenlang geprobeerd de top-DAW's op de markt te begrijpen — en ondanks hun innovatieve concepten komt er niets in de buurt van ACID Pro waar het gaat om workflow, gebruiksgemak en de weg van mind-to-music. Het handboek blijft de hele tijd dicht want alles is gewoon logisch, en daarom mag het echt The Creative DAW heten."

Zacchino
Producent en componist

Referenties
Justin Timberlake (Remix, Filthy), Basement Jaxx (Remix, Scars) | Night At The Museum, Real Like A Dream | Victoria Secret, EA Sports NBA

“ACID was de eerste DAW die ik aanraakte en ik was meteen verkocht. Ook vandaag is het nog steeds een handig stuk gereedschap met zijn snelle en gladde loop-functies. ACID Pro is mijn go-to tool voor studiomixes en cd-compilaties."

Bjorn Akesson
Trance-producer en DJ

Referenties
Aly & Fila, Sied van Riel, Sean Tyas, Betsie Larkin, Dennis Sheperd

AKADU

“ACID Pro heeft een geoptimaliseerde workflow voor het maken van dance en uitstekende bewerkingscapaciteiten voor opnemen & remixen.
Dankzij de geslaagde update van MAGIX, maak ik mijn nieuwe songs in de 64-bit-omgeving. Dat geeft me meer power, waardoor zelfs de meest complexe projecten mogelijk worden. En de enorme hoeveelheid ingebouwde plug-ins zijn ook erg handig voor me. Meer mensen zouden moeten horen over dit fantastische DAW! I love it!"

AKADU
K-pop en J-pop componist, producer

Referenties
GOT7, BTOB, UP10TION, Lee Seung Chul


 

 

Systeemeisen

Alle programma's van MAGIX worden zo gebruikersvriendelijk ontwikkeld, dat alle basisfuncties ook op minder krachtige computers stabiel lopen en volledig te bedienen zijn.

Enkele geavanceerde programmafuncties stellen hoge eisen aan de prestaties van je computer. Om deze functies onbeperkt en met een grote mate van comfort te kunnen gebruiken, moet je computer minimaal aan de aanbevolen eisen voldoen.

De technische gegevens van je computer kun je in het configuratiescherm van je besturingssysteem nalezen.

Besturingssystemen

Vereist is een 32- of 64-bit versie van de volgende besturingssystemen:

Microsoft Windows 10
Microsoft Windows 8
Microsoft Windows 7

Minimale systeemeisen

 • Processor: 1 GHz (aanbevolen: multicore- of multi-processor)
 • Werkgeheugen: 1 GB RAM (8 GB aanbevolen)
 • Grafische kaart: geïntegreerd, min. 1024x768 resolutie
 • Geluidskaart: geïntegreerd
 • Vrije schijfruimte: 500 MB voor de programma-installatie, 12 GB voor de meegeleverde instrumenten en loops
 • Programmatalen: Deutsch, English, Español, Français

Internetverbinding: nodig voor registratie, validatie en bepaalde functies van het programma. Voor het programma is een eenmalige registratie nodig.

Bestandsformaten

Audio

  Import Export
AA3
AIFF
FLAC
MP3
OGG
PCA
SND
W64
WAV
WMA

Video

  Import Export
AVI
WMV

Beeld

  Import Export
GIF
JPEG
PNG
BMP

Overig

  Import Export
ACD
ACD-ZIP
GROOVE
MID
SMF
RMI
CDA
SFA

HET CREATIEVE DAW.
ACID PRO 365 VOOR MAAR € 0,34/CHF 0,34/MAAND

ACID Pro 365 is jouw abonnement voor innovatieve, op loops gebaseerde muziekproductie. Beleef alle functies van ACID Pro, de nieuwe 64-bit-engine, tal van instrumenten en effectplug-ins – in 3-maandsabonnement voor maar € 1 (€ 0,34/CHF 0,34/maand). Daarna kost ACID Pro je maar € 9,99/maand (in 3-maandsabonnement voor maar € 29,97).

ACID Pro 365

Bespaar 96 %
ACID Pro 365
0,34 €/maand i.p.v. 9,99 €/maand

Nu in de aanbieding, het eerste 3 maanden voor 1,00 €/maand in plaats van 29,97 €/maand. Vanaf de 4e maand 29,97 €/maand. Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw ACID Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. ACID Pro 365 wordt automatisch elke 3 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
Geldig tot 24. april 2019
 • Nu in de aanbieding: krijg je eerste 3 maanden voor € 1/3 maanden in plaats van € 29,97