Music Maker 2022 Beatbox Edition
Music Maker 2022 Beatbox Edition Music made easy
139,00
Prijzen incl. BTW.,  4,99 € verzendkosten

De Music Maker Beatbox Edition combineert de handige novation Launchpad Mini MK3 met de gloednieuwe Music Maker Plus Edition. Ervaar de gloednieuwe Beatbox Pro met 17 drumkits & 200 patronen. Neem je beats gewoon op met de Novation Launchpad en bewerk je sequences rechtstreeks in Music Maker.

We stellen voor:
Music Maker 2022 Plus Edition + novation Launchpad Mini MK3

In deze editie ontmoet de meest succesvolle muzieksoftware voor beginners de novation Launchpad Mini MK3.

De Launchpad is het ideale instrument om je eigen hits te produceren - of dat nu in je thuisstudio is of onderweg. Met deze lichtgewicht hardware, intuïtieve bediening en 64 RGB-pads kun je je muziek zelfs recht voor je publiek ten gehore brengen - perfect voor elke live artiest.

novation Launchpad Mini MK3

novation Launchpad MK3 Mini

64 RGB-pads + 16 knoppen

Heb je altijd een melodie in je hoofd zitten, maar heb je niet de juiste tools en know-how om je eigen muziek te maken? Dan moet je zeker de novation Launchpad Mini MK3 proberen. Met intuïtieve aangepaste bedieningselementen en een driekleurig lichtdisplay is dit alles wat u nodig hebt voor een uniek optreden.

Alles onder controle

Wil je niet de hele tijd naar je monitor hoeven kijken om aan je liedjes te werken? Met 64 RGB-pads en vier modi - Session, Drums, Keys en User - geeft de novation Launchpad Mini MK3 je directe, aangepaste controle over je software. Met de "Stop, Solo, Mute" knop, kunt u ook gemakkelijk uw optreden controleren.

Muziekproductie in beweging

Heb je hardware nodig waarmee je onderweg of voor een live publiek muziek kunt maken? De Launchpad Mini MK3 is de meest compacte, draagbare en lichte MIDI-netcontroller van Novation die je overal mee naartoe kunt nemen. Zo kunt u onderweg aan uw nieuwe hits werken of live voor uw publiek optreden.

Alleen nu erbij:

SOUND FORGE Audio Studio 15

SOUND FORGE Audio Studio 15
(t.w.v.: € 59,99)

SOUND FORGE Audio Studio is de allrounder op het gebied van digitale audioverwerking. Neem podcasts op in premium kwaliteit en bewerk je opnamen met professionele effecten. Digitaliseer je oude opnames en bewerk audiobestanden met restauratie- en master-tools voor een clean en professioneel geluid. Eenvoudige workflows en professionele resultaten: dat is SOUND FORGE Audio Studio.

De perfecte partner: de Music Maker 2022 Plus Edition

Naast de novation Launchpad Mini MK3 krijg je met deze editie ook de software die je nodig hebt om met muziekproductie aan de slag te gaan: de Music Maker 2022 Plus Edition.

Met Music Maker hoef je geen professional te zijn om je muziek tot leven te brengen! Met de eenvoudige interface, intuïtieve tools en gloednieuwe Beatbox Pro produceer je in een mum van tijd je eigen nummers. Ontdek een enorme selectie geluiden en loops en creëer je eigen muziek - zonder enige specialistische kennis!

Word vandaag nog producer en maak deel uit van onze wereldwijde community.

Zo snel als je ideeën:
je interface

Ontdek de nieuwe, volledig herontworpen gebruikersinterface: je kunt alle modules vrij bewegen, bijvoorbeeld om meerdere monitors optimaal te gebruiken. En met de nieuwe in-app tutorials kun je nog eenvoudiger en directer aan de slag in het programma.

Je nieuwe favoriete tool:
de geïntegreerde beatbox

Eenvoudig, speels en op samples gebaseerd: de nieuwe Beatbox is het ultieme gereedschap voor je beats! Met authentieke drums en bijpassende ritmes kun je gemakkelijk je eigen drumpartij creëren. Probeer het uit en kom in het ritme!

Alles in één oogopslag:
Arranger&Mixer in een nieuw jasje

Overzichtelijk en intuïtief: onze Arranger en Mixer hebben een speciaal spoor voor Beatbox Pro, waardoor het eenvoudig is om je beats op te bouwen.

Produceer je hit lied in slechts 3 stappen!

1. Sluit uw nieuwe Launchpad aan!

Je kunt de novation Launchpad Mini MK3 eenvoudig via de USB-poort op je pc of Mac aansluiten met Plug & Play.

2. Installeer uw nieuwe software!

Nadat u uw Music Maker 2022 Plus Edition hebt geïnstalleerd, kunt u deze meteen met het Launchpad verbinden en aan de slag gaan.

3. Wees creatief!

Duik in de wereld van professionele muziekproductie en creëer je eerste hit - zelfs onderweg! Je hebt de beschikking over ontelbare functies, geluiden en loops, en instrumenten en effecten.

Music Maker 2022 Beatbox Edition
Music Maker 2022 Beatbox Edition Music made easy
139,00
Prijzen incl. BTW.,  4,99 € verzendkosten

De Music Maker Beatbox Edition combineert de handige Novation Launchpad Mini MK3 met de gloednieuwe Music Maker Plus Edition. Ervaar de gloednieuwe Beatbox Pro met 17 drumkits & 200 patronen. Neem je beats gewoon op met de Novation Launchpad en bewerk je sequences rechtstreeks in Music Maker.