Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit, analyse en reclame om u een onbeperkte service te kunnen bieden. Bij gebruik van de pagina stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie

OK

SOUND FORGE Pro 365
SOUND FORGE Pro 365
SOUND FORGE Pro 365 abonnement van 12 of 3 maanden voor het complete audio-editing-pakket
SOUND FORGE Pro 365 abonnement van 12 of 3 maanden voor het complete audio-editing-pakket
14,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. SOUND FORGE Pro 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • 32-kanaals geluidsopname en geluidsbewerking
 • 64-bit-technologie
 • One-touch-opname
 • Nauwkeurige geluidsbewerking en -restauratie
 • VST3-effectsupport
 • Extra geluidseffecten en plug-ins
 • Videogeluidsoptimalisatie zonder re-rendering
 • Compatibel met SpectraLayers Pro 5
 • Compleet individualiseerbare werkomgevingen
 • Inclusief essentialFX Suite voor alle dagelijkse geluidstaken
 • Inclusief Analogue Modelling Suite voor de simulatie van analoge studio-effecten
 • Herhalende taken met scripts automatiseren
19,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. SOUND FORGE Pro 365 wordt automatisch elke 3 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • 32-kanaals geluidsopname en geluidsbewerking
 • 64-bit-technologie
 • One-touch-opname
 • Nauwkeurige geluidsbewerking en -restauratie
 • VST3-effectsupport
 • Extra geluidseffecten en plug-ins
 • Videogeluidsoptimalisatie zonder re-rendering
 • Compatibel met SpectraLayers Pro 5
 • Compleet individualiseerbare werkomgevingen
 • Inclusief essentialFX Suite voor alle dagelijkse geluidstaken
 • Inclusief Analogue Modelling Suite voor de simulatie van analoge studio-effecten
 • Herhalende taken met scripts automatiseren

De nieuwe standaard voor editen, sounddesign en masteren.
SOUND FORGE Pro 365 vanaf € 14,99 per maand.

Met het nieuwe SOUND FORGE Pro 365 ervaart u een unieke soundeditor. Ontdek alle functies en plug-ins waar SOUND FORGE Pro om bekend staat tegen een onverslaanbare prijs in een 3- of 12-maands abonnement. De extra plug-ins essentialFX Suite en Analogue Modelling Suite maken SOUND FORGE Pro 365 tot een echte krachtpatser op het gebied van opnemen, audiobewerking en masteren. Daarbij dan nog altijd de nieuwste updates, upgrades, patches en functies.

Video bekijken

Wij stellen ze voor:
SOUND FORGE Pro 365

SOUND FORGE Pro 365 is er - uw perfecte start in de wereld van SOUND FORGE Pro. Al meer dan twintig jaar biedt SOUND FORGE Pro ongekende mogelijkheden voor masteren, editen en sounddesign. De nieuwste versie is met nieuwe 64-bit-technologie, VST3-effectondersteuning en meer high-end audioplug-ins opnieuw de eerste keus voor audio-professionals van over de hele wereld.

Met uw SOUND FORGE Pro 365-licentie hebt u altijd direct na publicatie steeds directe toegang tot de nieuwste versie. Profiteer van nieuwe functies, nieuwe bestandsformaten, updates en patches. Voor geluidsbewerking van deze tijd. Altijd.

De voordelen van de 365-service

  3-maandabonnement 12-maandabonnement
Alle functies van SOUND FORGE Pro
Steeds bij de tijd met de nieuwste updates, upgrades, patches en functies.
Extra plug-ins: essentialFX Suite en de Analogue Modelling Suite
Betaalopties: € 59,97 voor 3 maanden (is € 19,99 per maand)
Betaalopties: € 179,88 voor 12 maanden (is € 14,99 per maand)

De eerste keus
voor producenten en artiesten

SOUND FORGE Pro 365 bevat alle functies van SOUND FORGE Pro 12 – de nieuwe 64-bit-geluidsbewerkingssoftware voor ongecompliceerde meersporenopnamen, editen, sounddesign en post-productie. Tot de nieuwe functie behoren ook de nieuwe VST3-effectondersteuning, nieuwe effecten, POW-r dithering-algoritmen, DSD-import/export, iZotope RX Elements, iZotope Ozone Elements en de high-end plug-ins essentialFX Suite en Analogue Modelling Suite. SOUND FORGE Pro 365 is de ultieme oplossing voor tal van professionele taken – van zeer precies editen op sampleniveau tot aan masteren voor radio of tv.

Opnemen

Opnemen

Altijd het complete overzicht behouden - met de nieuw vormgegeven opname-interface. Houd het overzicht over tot wel 32 tegelijk opgenomen audiosporen en bewerk audiogegevens op een uniek intuïtief werkblad.

Geluidsbewerking

Geluidsbewerking

Het openen, bewerken, converteren en opslaan van meersporen-audiogegevens uit verschillende bronnen verloopt in een nauwkeurige workflow voor meersporige bewerking. SOUND FORGE Pro 365 werkt probleemlos met elke soort surround-soundmix of ander videogeluid.

Postproductie

Postproductie

Lever producties af in masterkwaliteit, klaar voor de uitzending. De geïntegreerde signaal- en effektverwerkingstools en het eersteklas gereedschap van onze high-end DSP-ontwikkelaars zorgen voor perfecte masters - voor uitzendingen, cd's of streaming media.

Altijd de nieuwste generatie plug-ins
Deze krachtige plug-ins zijn inbegrepen in uw 365-licentie:

essentialFX Suite

essentialFX Suite
ter waarde van € 179,99

De essentialFX Suite heeft een prachtige set van 11 hoogwaardige plug-ins, de alles wat u tijdens de muziekproductie nodig heeft mogelijk maken. Dankzij de beste algoritmen zijn professioneel klinkende resultaten mogelijk, zonder dat het uw processor te veel belast. De plug-ins zijn zo ontwikkeld dat ze gemakkelijk werken en duidelijke bedieningselementen hebben. Zo wordt uw workflow steeds ondersteund, onafhankelijk van uw productietechniek.

Meer informatie

Analogue Modelling Suite

Analogue Modelling Suite
ter waarde van € 179,99

De Analogue Modelling Suite bevat een verzameling plug-ins, de u analoog laten dromen in een digitale wereld. AM|MUNITION is een extreem veelzijdig stuk dynamiekgereedschap en AM|PULSE een transiënten-designer voor gedetailleerde bewerking van percussieve en dynamische signalen. AM|TRACK is een fantastische combinatie van een analoge compressor en een bandsimulator en AM|PHIBIA is een schitterende buizenvoorversterker uitstekend geschikt voor het opnemen van zang.

Meer informatie

SOUND FORGE Pro 365 FAQ:

Kan ik de software offline gebruiken?

Ja, de software kan tijdens de duur van het abonnement offline gebruikt worden. Een internetverbinding is alleen nodig om naar nieuwe software-updates te zoeken en het programma een keer per maand te controleren.

Wat gebeurt er met mijn projecten?

Ook wanneer u uw abonnement beëindigt of onderbreekt houdt u uw projecten voor altijd. Dit betekent dat als u aan het einde van uw abonnement aan uw project wilt werken, u eenvoudig uw abonnement kunt verlengen en het project opnieuw kunt openen om door te gaan met bewerken. U kunt het met SOUND FORGE Pro 365 gemaakte project ook in de meest actuele versie openen, zolang uw versie net zo oud of nieuwer is dan de versie waarmee het gemaakt werd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een in SOUND FORGE Pro 365 gemaakt project met SOUND FORGE Pro 12 of een nieuwere versie te openen.

Wat gebeurt er wanneer ik van een abonnement overstap op de volledige versie?

Wanneer u uw SOUND FORGE Pro 365 abonnement opzegt of onderbreekt en overstapt op de volledige versie, dan blijven uw projecten natuurlijk bewaard. U kunt projecten die in SOUND FORGE Pro 365 zijn gemaakt openen in de volledige versie, mits deze niet ouder is dan de versie waarin het project werd gemaakt. Als u een project in SOUND FORGE Pro 365 heeft gemaakt, kunt u het in de volledige versie van SOUND FORGE Pro 12 of een nieuwere editie zonder problemen openen.

Blijven de plug-ins ook steeds op de laatste stand?

Alle plug-ins zijn tijdens het abonnement beschikbaar. Met elke nieuwe uitgave van SOUND FORGE Pro worden de meest actuele versies van de plug-ins meegeleverd.

Hoe werkt de installatie van updates?

U krijgt bericht wanneer er een update beschikbaar is. Updates worden niet automatisch uitgevoerd, zodat u kunt kiezen wanneer u ze wilt installeren.

Gaat een reeds geïnstalleerde versie van SOUND FORGE Pro verloren, wanneer ik SOUND FORGE Pro 365 installeer?

Nee U kunt andere geïnstalleerde versies parallel met SOUND FORGE Pro 365 gebruiken.

Belangrijkste punten SOUND FORGE Pro 365

 • Prijsvoordeel: al vanaf € 14,99 per maand
 • 64-bit-architectuur
 • 32-sporenopname, -bewerking en -verwerking
 • Exclusieve VST3-effect-plug-ins
 • Omvat ook essentialFX Suite (t.w.v. € 179,99)
 • Bevat Analogue Modelling Suite Plus ter waarde van € 179,99
 • Compatibel met SpectraLayers Pro 5
 • Zich herhalende opgaven met scripts automatiseren
 • Werk altijd met de nieuwste versie
 • Support gedurende het hele jaar

Vertrouw de professionals.
Artiesten over SOUND FORGE

Derek Partridge

“I have tried several audio editors in the past, but I always return to SOUND FORGE because it's the easiest to use and completely fulfills all my requirements for recording voice over auditions and narrations.”

Derek Partridge, Narrator, Voice-Over artist, TV presenter, former film & TV actor

Paul Brown

"For the past seventeen years I've used and still continue to use SOUND FORGE Pro as my No 1 Go To for all my Post Mix Editing including a 2014 Grammy Nominated Blues Album I Produced, Engineered and Mixed for Blues legend Bobby Rush!"

Brother Paul Brown, Grammy nominated Producer, Engineer and Keyboardist, Ocean Soul Studios

Johnny Blade

"SOUND FORGE has been the king of digital audio editing for many years."

Johnny Blade, Producer

Ted Perlman

"If you wanted two programs from MAGIX and you just had ACID Pro and SOUND FORGE software, that's all you'd need. I don't think I've ever looked at the manual for any of my MAGIX products. You open it up, and because they're designed so well. I've never had an installation fail on me. I don't think any of my MAGIX products has ever crashed."

Ted Perlman, Grammy rewarded Producer, Songwriter, Musician and Arranger, Ted Perlman Productions

Anthony Casuccio

"I have worked in some of the best studios in the world and on some of the most expensive equipment. With SOUND FORGE, i get the same quality and capabilities at a fraction of the cost."

Anthony Casuccio, Grammy nominated Mastering Engineer, Xtream Audio

Rod Carillo

"For instance, if we do a seven-minute version of a dance club mix, and then they come at us saying, 'Hey, we really like this club mix. Can you chop it up and make it a radio mix?' That's when SOUND FORGE is priceless."

Rod Carillo, Producer and Remixer, Dance Music Label

Garry King

"As an artist and avid Samplitude user, the new SOUND FORGE Pro 12 works seamlessly along with my DAW. It has so much power for noise reduction and I love the Clipped Peak Restoration option and the fact that all your VSTs also appear in FX Favourites. For both pre and post final production of full tracks, stems or individual files, SOUND FORGE as a classic software is something that should not to be missing from any home or professional studio setup!"

Garry King, Drummer, Drum-Recording specialist and Producer, Got Your Six Music

William Goldstein

"I started beta testing audio software for a company called Sonic Foundry, later bought by SONY and now owned by MAGIX. From the beginning SOUND FORGE was the most versatile & complete audio editing software available. SOUND FORGE 12 Pro continues this great tradition, and has become indispensable for any serious audio project."

William Goldstein, Grammy nominated Film and TV Composer, Instant-Composer and former Recording Artist at Motown, New Gold Music Ltd.

Derek Partridge

Paul Brown

Johnny Blade

Ted Perlman

Anthony Casuccio

Rod Carillo

Garry King

William Goldstein

399,00
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

549,00
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

14,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. SOUND FORGE Pro 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

19,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. SOUND FORGE Pro 365 wordt automatisch elke 3 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Word lid van de community

Kom met andere audioprofessionals en -geïnteresseerden in contact en praat over de nieuwste productietips voor SOUND FORGE en SpectraLayers Pro.

Community

Artists

Artists

Ontdek wat artiesten zeggen!

Newsletter

Newsletter

Houd de vinger aan de pols met onze newsletter en ontvang alle actuele aanbiedingen en andere informatie over SOUND FORGE en SpectraLayers Pro.

Meer info

Magazine

Magazine

Hier vindt u nieuws, blogartikelen en volop tips en trucs op het gebied van audioproducties.

Meer info