Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit, analyse en reclame om u een onbeperkte service te kunnen bieden. Bij gebruik van de pagina stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie

OK

SOUND FORGE Pro 12 Suite
SOUND FORGE Pro 12 Suite
SOUND FORGE Pro 12 Suite
SOUND FORGE Pro 12 Suite Advanced Audio Waveform Editor
Upgrade: SOUND FORGE Pro 12 Suite Advanced Audio Waveform Editor
SOUND FORGE Pro 12 Suite Advanced Audio Waveform Editor
549,00
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • Multichannel Recording & Editing
 • Nieuwe 64-bit architectuur
 • One-touch-opname
 • Nauwkeurig bewerken & restaureren
 • VST3-effectsupport
 • Tal van professionele effecten
 • Eenvoudige optimalisatie videogeluid
 • Inclusief SpectraLayers Pro 5
 • Aanpasbare werkvlakken
 • Inclusief essentialFX Suite
 • Inclusief Analogue Modelling Suite
 • Automatisering met scripts
Vanaf 299,00

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • Multichannel Recording & Editing
 • Nieuwe 64-bit architectuur
 • One-touch-opname
 • Nauwkeurig bewerken & restaureren
 • VST3-effectsupport
 • Tal van professionele effecten
 • Eenvoudige optimalisatie videogeluid
 • Inclusief SpectraLayers Pro 5
 • Aanpasbare werkvlakken
 • Inclusief essentialFX Suite
 • Inclusief Analogue Modelling Suite
 • Automatisering met scripts

De nieuwe SOUND FORGE Pro 12 Suite
De studiostandaard voor editen, restaureren, sounddesign en masteren.

De SOUND FORGE Pro Suite is er. Het professionele softwarepakket voor opnemen, be- en verwerken van kwalitatief hoogwaardige geluidsbestanden heeft tal van fantastische plug-ins en zet nieuwe maatstaven in de audiowereld.

Video bekijken

SOUND FORGE Pro 12:
Geluidsbewerking met power

De SOUND FORGE Pro 12 Suite is er! En wat een comeback: de krachtige 64-bit-versie komt terug met volledige VST3-effectsupport, moderne plug-ins en technische functies uit de gerenommeerde SEQUOIA-familie. Daar bovenop dan nog de technische revolutie met SpectraLayers Pro 5, het Spectral Editing Platform, dat geluid op nooit eerder geziene wijze zichtbaar maakt. Opnemen. Bewerken. Masteren. Met de nieuwe SOUND FORGE Pro 12 Suite.

SpectraLayers Pro 5
Visueel sounddesign

Maak uw sound zichtbaar: SpectraLayers Pro maakt van uw sound een multi-dimensionale wereld van audiogegevens, waarin u kunt werken als een grafisch ontwerper. Bekijk uw audioprojecten in een uniek lagensysteem. Transponeer, extraheer of optimaliseer klank op een manier die volstrekt nieuw is. Met het compleet vernieuwde design en zijn ongekende power is SpectraLayers Pro een van de meest revolutionaire spectraalbewerkingsprogramma's in de wereld.

Maximale power. Minimale moeite.

Opname

De gebruikersinterface van SOUND FORGE Pro 12 Suite is uitgebreid geoptimaliseerd: vanaf nu heeft u het volledige overzicht over al uw projecten en kunt u op maximaal 32 kanalen tegelijk geluid ontvangen, monitoren en bewerken. Het werkveld past zich daarbij precies aan uw behoeften aan.

Bewerken

Met de SOUND FORGE Pro 12 Suite blijft u flexibel: onafhankelijk van de bron kan elk audioformaat geopend en bewerkt worden. Ook projecten met surround-sound en soundtracks voor video's bewerkt u met gemak vanaf nu. Daarbij wordt u optimaal ondersteund door de nauwkeurige meersporentechniek van SOUND FORGE Pro 12 Suite.

Postproductie

Het perfecte resultaat – bij elk project. SOUND FORGE Pro 12 Suite heeft tal van high-end tools en effecten van gerenommeerde DSP-ontwikkelaars. Voor eersteklas resultaten in hoge resolutie en perfecte masters – voor radio, cd of streaming media.

Flexibele verwerking van audio

SOUND FORGE Pro 12 heeft professionele tools voor het be- en verwerken van geluidsbestanden. Repareer en restaureer geluid met de high-end plug-ins uit SEQUOIA en gebruik de excellente effecten van de essentialFX Suite en de Analogue Modelling Suite, om unieke sounds te creëren. Met SpectraLayers Pro 5 kunt u audio bewerken op een manier die zo nog niet eerder mogelijk was.

Game-sounddesign

SOUND FORGE Pro 12 is de standaard waar het gaat om sounddesign voor videospellen. Maak complete bibliotheken, vul deze met geluidseffecten uit alle mogelijke bronnen, en dat natuurlijk met de voor SOUND FORGE typische bewerkingsmogelijkheden achter de hand. Gebruik de precieze aanpassing van toonhoogtes, reverbtechnieken en beweeg effectgroepen volledig vrij in de Surroundsound-omgeving. Zo maakt u realistische en indrukwekkende klankwerelden voor allerlei soorten games.

Nieuw in
SOUND FORGE Pro 12 Suite

64-bits-versie

64-bits-versie

Zelfs de meest veeleisende high-end projecten kunnen in de SOUND FORGE Pro 12 Suite gemakkelijk worden gerealiseerd. De nieuwe 64-bit-architectuur gebruikt de complete mogelijkheden van uw pc om ook grote en complexe audioprojecten mogelijk te maken.

VST3-effectondersteuning

VST3-effectondersteuning

SOUND FORGE Pro 12 Suite beschikt over volledige VST3-effectsupport. Gebruik de volle bandbreedte aan verschillende effect-plug-ins direct in SOUND FORGE Pro 12. De doorontwikkelde VST3-standaard staat voor maximale efficiëntie en minimale belasting van de CPU.

Nieuwe master-effecten

Nieuwe master-effecten

De nieuwe effecten komen direct van SEQUOIA en worden wereldwijd door professionele gebruikers op waarde geschat. De DeClicker/DeCrackler verwijdert het voor vinyl typische knisperen en kraken, der DeClipper herstelt zowel digitale als analoge opnamen en de DeHisser werkt tegen klassieke witte ruis. Ook nieuw: de Wave Hammer 2.0 – een combinatie uit de klassieke compressor en een maximizer.

SpectraLayers Pro
Multi-dimensionaal sounddesign

Met SpectraLayers Pro 5 wordt geluid in meer-dimensionale lagen omgezet. Zo ontstaat een compleet nieuwe audiowereld, waarin u kunt werken als een visueel ontwerper. Dit veelvuldig bekroonde gereedschap is een van de meest revolutionaire Spectral Editing Platforms, die op dit moment verkrijgbaar zijn. Het innovatieve lagenconcept maakt restauratie en uitgebreide bewerking van het frequentiespectrum van geluid in 2D en 3D mogelijk. Met het unieke lagen-concept transponeert, extraheert en optimaliseert u audio direct vanuit SOUND FORGE.

Met Spectral Casting mixen

Met Spectral Casting mixen

Gebruik het frequentiespectrum van een opname als "stans" in de totale mix. Met Spectral Casting kunt u precies de in de opnamen van bijvoorbeeld zang overlappende frequenties uit het spectrum van een andere frequentie "uitstansen".

Sounddesign met Spectral Molding

Sounddesign met Spectral Molding

Met Spectral Molding maakt u alle mogelijke soorten geluiden: de technologie maakt het mogelijk spectrale gegevens over te zetten van de ene opname naar de andere en zou een volledig nieuwe esthetiek qua geluid te creëren. Stelt u zich bijvoorbeeld een gitaaropname voor met de akoestische textuur van zang.

Reinigen met de akoestische vingerafdruk

Reinigen met de akoestische vingerafdruk

SpectraLayers kan exacte afdrukken van stoorgeluiden zoals ruis aanmaken en die dan verminderen of zelfs compleet verwijderen. Met deze technologie krijgt u absolute precisie voor een glashelder klankresultaat, waarin elke milliseconde klopt.

Al het mix- en mastergereedschap dat u nodig heeft

SOUND FORGE Pro 12 Suite heeft zeven effectplug-ins voor het mixen en masteren voor u. Dat zijn iZotope Ozone Elements 8, iZotope RX Elements, de essentialFX Suite, Vandal, de Analogue Modelling Suite, Variverb II en de Vintage Effects Suite.

essentialFX Suite

essentialFX Suite

Met 11 eersteklas effecten heeft de essentialFX Suite een zeer complete set plug-ins voor alle stappen in de audioproductie. De plug-ins werken met de beste en efficiëntste algorithmes, die hoogste geluidskwaliteit bij de laagste CPU-belasting geven. Deze zeer nauwkeurige techniek wordt gecombineerd met een gemakkelijke, intuïtieve bediening.

Meer informatie

Analogue Modelling Suite

Analogue Modelling Suite

Analoge sounds in een digitale omgeving: AM|MUNITION reguleert dynamiek, AM|PULSE bewerkt percussieve en dynamische geluiden en AM|TRACK heeft zowel een analogen compressor als ook een bandsimulator. Helemaal af is de Analogue Modelling Suite met AM|PHIBIA, een fantastische buizenversterker en daarmee een schitterend kanaal voor het opnemen van zang.

Meer informatie

Vintage Effects Suite

Vintage Effects Suite

Originele vintage sound: de Vintage Effects Suite werkt met analoge filters en effectapparaten, om een echt analoog geluid te krijgen. In de Suite zitten ook de drie VST-Plug-ins Corvex, Ecox und Filtox, die overtuigen met dezelfde intuïtieve bediening en authentiek de natuurlijke klank van analoge effectapparaten emuleren!

Meer informatie

Vandal

Vandal

Vandal is een virtuele gitaar- en basversterker met uitstekende effecten. Maak realistische reconstructies van alle gewenste gitaareffecten, zonder problemen.

Meer informatie

VariVerb II

VariVerb II

VariVerb heeft tal van klassieke, moderne en kunstmatige reverbeffecten. Maar u kunt met de tool ook dankzij tal van algoritmen eigen reverbs maken.

Meer informatie

Belangrijkste punten

 • Opnemen, bewerken en masteren op tot wel 32 kanalen tegelijk
 • 64-bit-architectuur
 • One-touch-recording
 • Nauwkeurige geluidsbewerking en -reparatie
 • VST3-effectsupport
 • Tal van audio-effecten en -plug-ins
 • Optimalisatie van videogeluid zonder opnieuw te renderen
 • Inclusief SpectraLayers Pro 5
 • De lay-out voor de bewerking kunt u zelf ontwerpen en aanpassen
 • essentialFX Suite voor alle gangbare verbeteringen van het geluid
 • Analogue Modelling Suite voor simulatie van analoge studio-effecten
 • Scripts automatiseren veelvoorkomende taken

Vertrouw de professionals.
Artiesten over SOUND FORGE

Derek Partridge

“I have tried several audio editors in the past, but I always return to SOUND FORGE because it's the easiest to use and completely fulfills all my requirements for recording voice over auditions and narrations.”

Derek Partridge, Narrator, Voice-Over artist, TV presenter, former film & TV actor

Paul Brown

"For the past seventeen years I've used and still continue to use SOUND FORGE Pro as my No 1 Go To for all my Post Mix Editing including a 2014 Grammy Nominated Blues Album I Produced, Engineered and Mixed for Blues legend Bobby Rush!"

Brother Paul Brown, Grammy nominated Producer, Engineer and Keyboardist, Ocean Soul Studios

Johnny Blade

"SOUND FORGE has been the king of digital audio editing for many years."

Johnny Blade, Producer

Ted Perlman

"If you wanted two programs from MAGIX and you just had ACID Pro and SOUND FORGE software, that's all you'd need. I don't think I've ever looked at the manual for any of my MAGIX products. You open it up, and because they're designed so well. I've never had an installation fail on me. I don't think any of my MAGIX products has ever crashed."

Ted Perlman, Grammy rewarded Producer, Songwriter, Musician and Arranger, Ted Perlman Productions

Anthony Casuccio

"I have worked in some of the best studios in the world and on some of the most expensive equipment. With SOUND FORGE, i get the same quality and capabilities at a fraction of the cost."

Anthony Casuccio, Grammy nominated Mastering Engineer, Xtream Audio

Rod Carillo

"For instance, if we do a seven-minute version of a dance club mix, and then they come at us saying, 'Hey, we really like this club mix. Can you chop it up and make it a radio mix?' That's when SOUND FORGE is priceless."

Rod Carillo, Producer and Remixer, Dance Music Label

Garry King

"As an artist and avid Samplitude user, the new SOUND FORGE Pro 12 works seamlessly along with my DAW. It has so much power for noise reduction and I love the Clipped Peak Restoration option and the fact that all your VSTs also appear in FX Favourites. For both pre and post final production of full tracks, stems or individual files, SOUND FORGE as a classic software is something that should not to be missing from any home or professional studio setup!"

Garry King, Drummer, Drum-Recording specialist and Producer, Got Your Six Music

William Goldstein

"I started beta testing audio software for a company called Sonic Foundry, later bought by SONY and now owned by MAGIX. From the beginning SOUND FORGE was the most versatile & complete audio editing software available. SOUND FORGE 12 Pro continues this great tradition, and has become indispensable for any serious audio project."

William Goldstein, Grammy nominated Film and TV Composer, Instant-Composer and former Recording Artist at Motown, New Gold Music Ltd.

Derek Partridge

Paul Brown

Johnny Blade

Ted Perlman

Anthony Casuccio

Rod Carillo

Garry King

William Goldstein

Wij stellen ze voor:
SOUND FORGE Pro 365

SOUND FORGE Pro is nu ook als SOUND FORGE Pro 365 verkrijgbaar. Professionele audiobewerking vanaf € 14,99 per maand. Blijf op de hoogte - op elk moment.

Meer informatie

399,00
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

549,00
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

14,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. SOUND FORGE Pro 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

19,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. SOUND FORGE Pro 365 wordt automatisch elke 3 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Word lid van de community

Kom met andere audioprofessionals en -geïnteresseerden in contact en praat over de nieuwste productietips voor SOUND FORGE en SpectraLayers Pro.

Community

Artists

Artists

Ontdek wat artiesten zeggen!

Newsletter

Newsletter

Houd de vinger aan de pols met onze newsletter en ontvang alle actuele aanbiedingen en andere informatie over SOUND FORGE en SpectraLayers Pro.

Meer info

Magazine

Magazine

Hier vindt u nieuws, blogartikelen en volop tips en trucs op het gebied van audioproducties.

Meer info