SOUND FORGE Pro 13
De standaard voor opnemen, bewerken & masteren

Opnemen. Bewerken. Masteren. Voltooien.

SOUND FORGE Pro behoort al twee decennia tot de meest gerenommeerde audio-editors en wordt over de heel wereld door producers en geluidstechnici gebruikt, vooral vanwege zijn grote aanbod aan functies. Opnemen, bewerken, restaureren en masteren op het hoogste niveau – daarvoor staat SOUND FORGE Pro 13.

Opnemen
Geluidsopnamen in hoge resolutie

In SOUND FORGE Pro 13 neemt u kristalhelder meerkanaalsgeluid op met samplerates van tot wel 64 bit/384 kHz, gebruikt u tijdens de opnamen effecten en monitort u uw opnamen om een compleet individueel aan te passen interface.

Opnemen

Professionele opname-workflow

Pas tot maximaal 32 audiosporen aan en monitor alles in een vrij aan te passen werkomgeving. De eenvoudige navigatie in bestanden en tal van opties voor tijdgeschakelde opnames verbetert de workflow van het opnemen.

One-touch-recording (OTR)

Start uw opnamen met één klik en blijf daarbij gewoon in het hoofdscherm en op uw werkblad. Met OTR bespaart u tijd en kunt u zich volledig op de opname concentreren.

Direct Stream Digital (DSD)

SOUND FORGE Pro 13 ondersteunt DSD-audiobestanden voor import en export en het opnemen en mixen in PCM-formaat en de export in DSD-formaat voor het masteren van Super Audio-cd's (SACD) of archivering op hoog niveau.

Opname drempelwaarde

Stel in de opnamedialoog een drempel in, waarboven de opname automatisch gestart wordt door het gekozen invoerapparaat. Zo kunt u uzelf opnemen, zonder tegelijk in de regie- en de opnameruimte te moeten zijn.

MIDI-timecode

Activeer de starter in MIDI timecode wanneer u de weergave of opname door een ontvangen timecode van een ander apparaat wilt starten - om eenvoudig MIDI-noten en controllerwaarden in te voeren.

Op tijdcode gebaseerde opname

Configureer uw opnamen zo dat ze automatisch met een timer gestart worden, ook van verschillende invoerapparaten. De automatische instellingen bepalen dan wanneer de opname eindigt.

Input-buseffecten

Pas uw bronsignaal aan met plug-in-effecten en maak zo een aangename koptelefoonmix voor de muzikanten. Met deze methode legt u de effectketen al aan vóór de opname.

Golfvormweergave

De golfvormweergave maakt navigatie door lange opnamen makkelijker. Daardoor kunt u zich beter oriënteren binnen het audiobestand.

Geluidsbewerking
Nauwkeurige geluidsbewerking

Een van de kerncompetenties van SOUND FORGE Pro 13 is naast het be- en verwerken van geluidsbestanden ook sounddesign. Gebruik precies bewerkingsgereedschap om uw klanken te vormen.

Editing-tools
Uw gereedschapskist voor het bewerken

Bewerkingsgereedschap

Bewerkingsgereedschap

Met het bewerkingsgereedschap kunt u geluidsbestanden selecteren die u wilt veranderen, positioneren of verplaatsen. Daarmee kunt u ook eenvoudige envelopecurvepunten bewerken.

Event-tool

Event-tool

Gebruik het event-tool om meerdere audio-events in één venster te bewerken. Het vormt in feite een makkelijkere methode voor het schoonmaken van randjes en overgangen en dat maakt het maken van nummers voor disc-at-once-cd's.

Potloodgereedschap

Potloodgereedschap

Met het stiftgereedschap kunt u de golfvorm bewerken door eraan te tekenen. U kunt bijvoorbeeld inzoomen op een probleemgebied en de golfvorm nieuw intekenen waar er een storing in het geluidsbestand zit.

Envelope-gereedschap

Envelope-gereedschap

Met het envelopegereedschap kunt u envelopepunten toevoegen, verwijderen of aanpassen. U heeft het envelope-gereedschap nodig wanneer u op de envelopecurve van de effect-automatisering punten wilt toevoegen, verwijderen of aanpassen.

Vergrootgereedschap

Vergrootgereedschap

Gebruik het vergrootgereedschap om op een gedeelte in te zoomen. Sleept u de muiscursor over een gedeelte dan wordt dit vergroot. Daarbij gaat de keuze qua bewerking niet verloren wanneer u de muisknop weer loslaat.

Timestretching & pitchshifting

zplane élastique Timestretch met nieuwe élastiquePro v3 Engine

Indrukwekkende timestretching en pitchshifting toepassen zonder artefacten - dankzij de nieuwe élastiquePro v3-engine.

Het is gebaseerd op moderne psychoakoestische modellen en theorie over signaalverwerking en zorgt zplane élastique voor stabiele timing, coherentie qua fasen over alle kanalen heen en op de sample nauwkeurig stretchen zonder verslechtering van de klank.

Workflowfuncties
Voor de best mogelijke gebruikerservaring

De gebruikersinterface van SOUND FORGE Pro 13 is volledig configureerbaar. Golfvorm- en envelopecurvekleuren, markers en als preset ingestelde vensterhoogten kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren en uw workflow. U kunt meerdere configuraties voor de lay-out van de interface maken en opslaan voor een set-up met een of twee monitors.

Aanpasbare gebruikersinterface

De interface van het nieuwe SOUND FORGE Pro 13 kan vanaf nu aan het licht in de omgeving worden aangepast, in vier getrapte tinten: wit, licht, medium of donker. Stel uw programma-interface zo in dat u zich bij het werken met geluidsbestanden goed voelt.

Overzichtelijke iconen

Overzichtelijke iconen

Compleet overzicht: door nieuw ontworpen iconen kunt u de verschillende functies in SOUND FORGE Pro 13 sneller vinden. Herken in een oogopslag waar u moet klikken om de opname te starten, audiobestanden te knippen of projecten op te slaan.

Vernieuwde docking

De opbouw van de vensters met verschillende functies voor alle opgaven in de audiobewerking en -verwerking richt zich compleet naar uw behoeften. Van opnemen tot masteren: voor elk soort gebruik zijn er passende presets met alle functies die u nodig heeft.

Meerkanaalsbewerking

Meerkanaalsbewerking

SOUND FORGE Pro 13 kan audiobestanden van verschillende bronnen openen, bewerken, converteren en opslaan. Dat alles in een meersporenomgeving en met chirurgische precisie.

Multitasking-talent

Multitasking-talent

U kunt een nieuw bestand bewerken terwijl SOUND FORGE Pro 13 een ander bestand op de achtergrond bewerkt en rendert. Dat bespaart echt tijd.

ACID Loops maken

ACID Loops maken

Maak loops voor ACID en bewerk de eigenschappen van wave-bestanden. Deze informatie is geïntegreerd in het bestand en kan altijd in ACID worden aangepast.

Channel Converter

Channel Converter

Wijzig het aantal kanalen in een audiobestand, verwissel de kanalen in een stereobestand of mix de kanalen van een meersporenbestand om panning-scenario's te maken.

Masteren & reinigen
Hoogwaardige plug-ins. Excellente geluidskwaliteit.

SOUND FORGE Pro 13 bevat tal van effecten en plug-ins voor het masteren en reinigen van audiobestanden. Deze zijn gebaseerd op hoogwaardige DSP-algoritmes die staan voor de hoogste precisie bij de postproductie.

DSP-effecten

Met digitale signaalprocessoreffecten bewerkt u audiobestanden in realtime en voert u master-taken uit die analoog eigenlijk onmogelijk zijn. Geef uw sound meer dynamiek en ruimtelijkheid en verwijder eventuele stoorgeluiden.

Masteringeffecten

coreFX 2-punts compressor

De 2-punts compressor heeft in vergelijking met klassieke compressors twee knikpunten. Zo kunt u verschillende doorgangskarakteristieken opbouwen en heeft u nog meer vrijheid bij het comprimeren van het dynamische verloop van het audiosignaal.

coreFX Limiter

Met de limiter bepaalt u de maximale waarde van een niveau, die het te bewerken audiosignaal dan ook niet zal overschrijden. Volumeverschillen worden verminderd zodat luide en zachte delen dichter bij elkaar komen te liggen.

coreFX expander

Onderdruk stoorgeluiden en geef geluid vorm, met de expander. De dynamiek van het audiosignaal wordt vergroot en er ontstaat een natuurlijker klank.

coreFX compressor

Comprimeer het dynamische verloop van een audiosignaal en elimineer de volumeverschillen tussen harde en zachte passages.

coreFX gate

Met de gate onderdrukt u zachte passages in het signaal. Dat voorkomt ruis en zorgt zo voor een heldere klank.

Wave Hammer 2.0

Hoort in elke audio-gereedschapskist: Wave Hammer 2.0 is een combinatie van een klassieke compressor en een maximizer, waardoor het het perfecte mastergereedschap is.

Met Wave Hammer 2.0 kunt u tracks duidelijk luider maken en heeft u meer controle dan met pieknormalisering.

iZotope Ozone 8 Elements

iZotope Ozone Elements bevat tal van presets en macro's om gemakkelijk de door u gewenste master te krijgen.

De Mastering Wizard analyseert uw mix, maakt een klankprofiel en doet voorstellen voor profielen, signaalwegen en processorinstellingen.

Maak een persoonlijke sound die u bevalt zodat u verschillende masters, van hoorspelen tot aan streaming media, snel en gemakkelijk kunt maken.

Presets

Presets

Meer dan 75 professioneel geproduceerde presets voor verschillende genres, formaten etc.

Plug-insupport

Plug-insupport

Volledige ondersteuning van VST-, AU-, RTAS-, AAX- en ARA2-plug-ins

Intuïtieve interface

Intuïtieve interface

De eenvoudige bedieningselementen zorgen voor een betere workflow om moeiteloos indrukwekkende masters te maken.

Broadcast

Broadcast

Het perfecte programma om masters te maken voor zowel radio als streaming media.

Delay- en reverbeffecten

coreFX delay

Maak echo's met het delay. Het eenvoudige vertragingseffect is geïnspireerd door analoge schakelingen en creëert een in de tijd vertraagde kopie van het ingangssignaal. Zo ontstaat het echo-effect.

coreFX chorus

Voor een volle, warme klank: bij het chorus-effect ontstaat een in de tijd licht vertraagde kopie van het audiosignaal, dat ook in de toonhoogte licht van het origineel afwijkt. Zo wordt een akoestisch waarneembare verdubbeling met zwevingen gemaakt.

coreFX flanger

Met de flanger wordt een dynamisch klankbeeld en een kouder geluid gecreëerd. Door het op elkaar inwerken van het originele signaal en in de tijd verschoven kopieën ervan ontstaat interferentie, die wordt gekarakteriseerd door een soort "rondlopen"van het geluid.

Acoustic Mirror™

De geavanceerde reverbtechnologie integreert de akoestische reacties van een bepaalde omgeving of plaats in uw audiobestand. Met dit effect kunt u de signaalwegen van vintage-audioapparatuur simuleren.

Cleaningeffecten

DeHisser

De DeHisser verwijdert gelijkmatige witte ruis die vaak afkomstig is van microfoons, voorversterkers of transformatoren. Anders dan bij ruisonderdrukking hoeft u geen type vervorming uit te kiezen

DeClicker / DeCrackler

De DeClicker verwijdert van losse klikjes en plopjes in audiobestanden die van oude vinylopnamen stammen. De DeCrackler verwijdert continue, zachte ruis (of knisperen) uit uw geluidsbestanden.

DeClipper

De DeClipper repareert digitale en analoge clipping-artefacten die ontstaan wanneer de A/D-converter te veel druk krijgt of een magneetband oververzadigd is. Zo redt u opnamen van liveconcerten of interviews die niet kunnen worden overgedaan.

iZotope RX 7 Elements

iZotope RX Elements bevat een eigen audio-editor en realtime-plug-ins om veelvoorkomende fouten in opnamen als clipping, brom, klikjes en andere ongewenste achtergrondgeluiden te verwijderen.

iZotope RX 7 Elements is onmisbaar voor iedereen die perfecte audioproducties wil maken.

De-Clip

Restaureer digitale en analoge clipping-artefacten, om vervormde audiobestanden weer te herstellen.

Voice De-Noise

Verminder ongewenste bijgeluiden zoals gebrom van airco's en koelkasten en geruis van versterkers.

De-Hum

Verwijder moeiteloos geluiden van kabels en aardlussen.

De-Click

Verwijder vinylklikjes met geringe latentie en maak klikkende basgitaren wat zachter.

Plug-in-interfaces

Nieuwe VST-engine

Nieuwe VST-engine

De VST2/3-engine van SOUND FORGE Pro is nog verder doorontwikkeld en overtuigt met nog hogere stabiliteit en snelheid bij het scannen en gebruiken van de plug-ins. De dialoog tussen de VST-host en de effect-plug-ins is nu nog efficiënter. Daardoor werkt u sneller en preciezer.

ARA2-support

ARA2-support

Door de uitbreiding van de ARA2-interface is de informatie-uitwisseling tussen SOUND FORGE Pro en de plug-ins nog uitgebreider. Daardoor worden audiogegevens sneller in de plug-ins gebruikt en zo kunnen bewerkingen in realtime worden gedaan. Simultaan bewerken van meerdere sporen of naadloze clip-grenzen – meer mogelijkheden met ARA2.

POW-R dithering-algoritmes

POW-R dithering-algoritmes

SOUND FORGE Pro bevat POW-r dithering. Dit bestaat uit een set van drie dithering- en ruisvormingsalgoritmen waarbij elke is afgestemd op een bepaald soort geluidsopname - gesproken woord, muziek met relatief klein dynamisch bereik en muziek met een groot dynamisch bereik.

Type 1

Type 1 heeft het vlakste frequentiespectrum in het hoorbare frequentiebereik en is ideaal voor stereofoon minder complex materiaal zoals solo-instrumenten en zang.

Type 2

Type 2 heeft een psychoakoestisch geoptimaliseerde ruisvormcurve van een lage orde en wordt aanbevolen voor audiomateriaal met hoge stereofonische complexiteit.

Type 3

Type 3 heeft een psychoakoestisch geoptimaliseerde ruisvormcurve van een hoge orde en wordt aanbevolen voor veldopnamen in volledig stereo-spectrum.

DDP-export

DDP-export

Exporteer Disc Description Protocol Master en wees klaar om op je cd's te drukken. DDP-masters zijn bestand tegen generatieverlies door duplicatie en kunnen eenvoudig worden gearchiveerd. De digitale gegevens worden voorzien van controlesom en doorgestuurd naar de perser. Dit zorgt voor een foutloze reproductie op audio-cd's.

Disc-at-once cd's branden

Disc-at-once cd's branden

Het disc-at-once-branden wordt gebruikt bij het maken van de masterdisk die voor het vermenigvuldigen aan de cd-producent wordt gestuurd. Daarbij worden meerdere audiosporen op de disk geschreven. U kunt ook trackmarkeringen toevoegen aan een enkele opname van een liveset en een Redbook-Standard-Audio-cd branden zonder lege plekken.

Visualisaties
Klankanalyse in SOUND FORGE Pro

In SOUND FORGE Pro 13 analyseert u uw klanken met hoogwaardig gereedschap voor het visualiseren van geluid. Op basis van audiogegevens wordt muziek, gesproken woord of ander geluid grafisch en dynamisch weergegeven.

Piekmeter V2

Vanaf nu meet u pieken in uw audiosignaal betrouwbaar en correct.

De piekmeter V2 toont u in realtime het niveau van een audiosignaal.

Voice Activity Detection dankzij kunstmatige intelligentie

De 'sensAI SINGING VAD' van audEERING is een geavanceerde tool die op basis van de nieuwste Artificial Intelligence-technologie leadzang en refreinen in muziek detecteert en passages met zanglijnen markeert.

Dit geeft u een snel overzicht in complexe mixprojecten.

Phase Scope en mono-compatibiliteitsmeting

De Phase Scope helpt u om fase-uitdoving tussen sporen in het geluidsbestand te vinden. Met de correlatiegraadmeter kunt u beperkingen in de mono-compatibiliteit tussen kanalen te herkennen en te verhelpen.

Meten volgens CALM-standaard

Het meten volgens de CALM-standaard geeft een zeer precieze meting van het volume en geeft een heldere visuele weergave van het dynamisch bereik van uw audiosignaal. De Commercial Advertisement Loudness Mitigation Act (CALM) regelt het totale volume tijdens reclameblokken.

Meerkanaals spectraalanalyse

De meerkanaals spectraalanalyse geeft meerdere grafieken weer voor basisfrequenties en boventonen in uw opnamen. Bewaak veranderingen in het geluid en de effecten en maak meerdere momentopnamen en over elkaar geprojecteerde weergaven om frequenties te vergelijken en aan te passen.

Herkennen en markeren van oversturing.

Het gereedschap voor het herkennen en markeren van afgesneden pieken scant automatisch audiobestanden en markeert oversturing. Zo ziet u in een oogopslag waar clipping optreedt en kunt u deze punten met de DeClipper uit SOUND FORGE Pro 13 verwijderen.

Scripts
Automatisering met scripts

Scripts vormen een populair hulpmiddel om bijvoorbeeld zich herhalende taken te automatiseren en afzonderlijke functies te implementeren. SOUND FORGE Pro 13 heeft een hele rij scripts die u zo kunt gebruiken of desgewenst kunt veranderen. Dat zijn onder meer de Mastering Wizard en de Cleaning Wizard. U kunt de script-editor gebruiken om scripts te openen, te maken, te bewerken of uit te voeren maar ook om eigen scripts in C#, JScript of VBScript te schrijven. Succes gegarandeerd.

Batchverwerking

Batchverwerking

Met het batch-script kunt u dezelfde effecten en processen op meerdere bestanden toepassen en uzelf zo uren bewerking en conversie besparen. Voeg gewoon een groep bestanden toe aan de batchconversie-interface kies een effect of proces en voer het script uit. U kunt de meestgebruikte batchscripts ook opslaan en weer oproepen voor een productieve workflow.

Masterwizard

Masterwizard

Met de Mastering Wizard kunt u snel en gemakkelijk professionele masters van uw audiobestanden maken. Het script leidt u door een typisch masterproces en door de gebruikte effecten. Het heeft verschillende presets die u kunt gebruiken. Maar u kunt ook eigen instellingen gebruiken om het niveau te veranderen, te comprimeren of de equalizer te gebruiken voor perfecte resultaten.

Restauratiewizard

Restauratiewizard

De Cleaning Wizard is een onmisbaar script om ruis en andere artefacten uit uw audiomateriaal te verwijderen. Het leidt u door een typisch reinigingsproces en door de gebruikte tools, zodat u snel en gemakkelijk brom, plopjes en knisperen kunt verminderen. De Cleaning Wizard helpt u een perfect schone, hoge geluidskwaliteit te behouden.

Exclusief in SOUND FORGE Pro 365

essentialFX Suite

De essentialFX Suite heeft een prachtige set van 11 hoogwaardige plug-ins, de alles wat u tijdens de muziekproductie nodig heeft mogelijk maken. Dankzij hoogwaardige algoritmes en duidelijke bedieningselementen die werken eenvoudig maken, krijgt u met maar een paar maal klikken professionele resultaten op audiogebied.

eFX Gate

eFX Gate

Een instelbaar en op een klassieke analoge gate lijkend effect met soft-knee- en sidechain-filterfunctie voor snelle, precieze ducking.

eFX Vocal Strip

eFX Vocal Strip

Een kanaal met compressor, DeEsser, gate, high-passfilter en toonmodellering in één speciaal stuk gereedschap, ideaal voor spraak of zang.

eFX Compressor

eFX Compressor

Een klassieke compressor met een verhoudingsgewijs zachte curve en een aanpasbare regeling die geheel muzikaal comprimeert.

eFX Tremolo Pan

eFX Tremolo Pan

Een tremolo-effect met rate, shape, tremolo en panorama voor ritmische stereo-effecten met auto-panning-texturen voor synthesizers of vintage-gitaar.

eFX chorus-flanger

eFX chorus-flanger

Een traditioneel chorus/flanger-effect met rate-, diepte-, feedback- en mix-instellingen, die de klank meer ruimtelijkheid geeft door de toonhoogte te moduleren of te vertragen.

eFX deEsser

eFX deEsser

Een dynamisch filter dat steeds bovengemiddeld hoge signaalpieken maakt om ongewenste sisklanken in spraak en zang te reduceren.

eFX Phaser

eFX Phaser

Een klassiek phaser-effect met instelbare rate-, diepte-, feedback- en mix-instellingen voor lang aanhoudende signalen als synthesizers, om zo sfeer te creëren.

eFX Tubestage

eFX Tubestage

Een authentieke analoge buizenversterkersimulatie met oversampling-modus voor een compacter en levendiger klankbeeld met meer dynamiek.

eFX Limiter

eFX Limiter

Een dynamisch stuk gereedschap voor het verhogen van het volume van het audiosignaal en voor het begrenzen van het signaalniveau op een bepaald drempelniveau om oversturing tegen te gaan.

eFX Reverb

eFX Reverb

Een compleet algoritmische reverb voor het maken van veelzijdige nagalm-effecten om een vette en toch transparante galm voor allerlei soorten signalen te creëren.

eFX Stereo Delay

eFX Stereo Delay

Een stereo-delay met individueel te kiezen instellingen voor beide kanalen en een tempo-sync, die vocals of instrumenten meer stereobreedte kan geven.

Analogue Modelling Suite

Analoge compressor, transiëntendesigner, bandsimulator en buizenversterker in een suite: Analogue Modelling Suite bevat een serie van vier plug-ins, die gebaseerd zijn op klassieke schakelingen en zorgen voor analoge klanken in een digitale wereld.

Analogue Modelling Suite

AM|MUNITION

Een compressor/limiter voor meer druk. Het dynamische mastergereedschap maakt de mix luider en geeft hem nog meer karakter.

AM|PULSE

Een transiëntenmodelleerder voor het gedetailleerd bewerken van envelopecurven en voor het reduceren van achtergrondgeluiden.

AM|TRACK

De combinatie van een analoge compressor en een bandsimulator voor het bewerken en optimaliseren van ingangssignalen.

AM|PHIBIA

Een buizenversterker/kanaal, dat als zangvoorversterker, gitaarversterker of gewoon voor het maken van een warm geluid wordt gebruikt.

SOUND FORGE Pro 13
SOUND FORGE Pro 13
SOUND FORGE Pro 13
SOUND FORGE Pro 13 Advanced recording, audio editing & mastering
Upgrade: SOUND FORGE Pro 13 Advanced recording, audio editing & mastering
SOUND FORGE Pro 13 Advanced recording, audio editing & mastering
399,00
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • Nieuwe VST-engine & ARA2-support
 • Nieuwe master- en delay-effecten
 • Opnamen in tot wel 64 bit/384 kHz
 • Nieuwe individueel aan te passen interface
 • Krachtige DSP-algoritmes
 • Incl. iZotope Ozone 8 Elements & RX 7 Elements
199,00

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • Nieuwe VST-engine & ARA2-support
 • Nieuwe master- en delay-effecten
 • Opnamen in tot wel 64 bit/384 kHz
 • Nieuwe individueel aan te passen interface
 • Krachtige DSP-algoritmes
 • Incl. iZotope Ozone 8 Elements & RX 7 Elements
SOUND FORGE Pro 365
SOUND FORGE Pro 365
SOUND FORGE Pro 365 SOUND FORGE Pro in abonnement van 12 maanden
SOUND FORGE Pro 365 SOUND FORGE Pro in abonnement van 3 maanden
Bespaar tot 33 %
9,99 €/maand i.p.v. 14,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Nu in de aanbieding, het eerste jaar voor 119,88 €/jaar in plaats van 179,88 €/jaar. Vanaf de 13e maand 179,88 €/jaar. Uw SOUND FORGE Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. SOUND FORGE Pro 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • Nieuwe VST-engine & ARA2-support
 • Nieuwe master- en delay-effecten
 • Opnamen in tot wel 64 bit/384 kHz
 • Nieuwe individueel aan te passen interface
 • Krachtige DSP-algoritmes
 • Incl. iZotope Ozone 8 Elements & RX 7 Elements
 • Incl. essentialFX Suite & Analogue Modelling Suite
Geldig tot 26. juni 2019
 • Save 33%
 • Special offer available now: Get the 1st year for only €119,88 instead of €179,88.
 • Starting the 13th month - €179,88/year.
14,99 €/maand i.p.v. 19,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Pro 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. Als u uw bestelling binnen 14 dagen wilt herroepen, wordt uw betaling volledig gerestitueerd. SOUND FORGE Pro 365 wordt automatisch elke 3 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • Nieuwe VST-engine & ARA2-support
 • Nieuwe master- en delay-effecten
 • Opnamen in tot wel 64 bit/384 kHz
 • Nieuwe individueel aan te passen interface
 • Krachtige DSP-algoritmes
 • Incl. iZotope Ozone 8 Elements & RX 7 Elements
 • Incl. essentialFX Suite & Analogue Modelling Suite
Geldig tot 26. juni 2019
 • 25 % besparen
 • Nu in de aanbieding de eerste 3 maanden voor € 44,97/3 maanden i.p.v. € 59,97/3 maanden
 • Vanaf de 4e maand € 59,97/3 maanden