SOUND FORGE Audio Studio 365
SOUND FORGE Audio Studio 365
SOUND FORGE Audio Studio 365 SOUND FORGE Audio Studio in abonnement van 3 maanden
SOUND FORGE Audio Studio 365 SOUND FORGE Audio Studio in abonnement van 12 maanden
4,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Audio Studio 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. SOUND FORGE Audio Studio 365 wordt automatisch elke 3 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! Snellere workflow met Instant Action
 • NIEUW! Professionele quickFX plug-ins
 • NIEUW! Oscilloscoop voor het visualiseren van signaalvormen
 • NIEUW! Toewijzen van taken in het Windows contextmenu
 • Audiobestanden bewerken met maximaal 6 kanalen
 • Digitaliseren, restaureren en audio converteren
 • Audio-opname met tot 32 bit/384 kHz
 • Cd-authoring
 • Videogeluidoptimalisatie
 • Incl. Ozone Elements van iZotope
2,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Audio Studio 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. SOUND FORGE Audio Studio 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! Snellere workflow met Instant Action
 • NIEUW! Professionele quickFX plug-ins
 • NIEUW! Oscilloscoop voor het visualiseren van signaalvormen
 • NIEUW! Toewijzen van taken in het Windows contextmenu
 • Audiobestanden bewerken met maximaal 6 kanalen
 • Digitaliseren, restaureren en audio converteren
 • Audio-opname met tot 32 bit/384 kHz
 • Cd-authoring
 • Videogeluidoptimalisatie
 • Incl. Ozone Elements van iZotope

SOUND FORGE Audio Studio 365
Het multitalent voor geluidsbewerking als abonnement

Audiobewerking voor iedereen: SOUND FORGE Audio Studio is een alleskunner op het gebied van audiobewerking. Opnemen, bewerken, restaureren en masteren, SOUND FORGE Audio Studio is ideaal voor mensen die gewoon audiobestanden virtueel willen bewerken met professionele effecten. Digitaliseer oude geluidsdragers, neem podcasts op, bereid cd-masters voor voor duplicatie of optimaliseer het geluid van video's. Gemakkelijk professionele kwaliteit met SOUND FORGE Audio Studio.

SOUND FORGE Audio Studio 365 is het abonnement voor eenvoudige audiobewerking en bevat alle functies van SOUND FORGE Audio Studio. Profiteer van de lage abonnementsprijs en de nieuwste updates, upgrades, patches en functies wanneer deze worden vrijgegeven. Met SOUND FORGE Audio Studio 365 bent u altijd up-to-date.

De voordelen van de 365-service

   
3-maandabonnement 12-maandabonnement
Alle functies van SOUND FORGE Audio Studio 14
Steeds bij de tijd met de nieuwste updates, upgrades, patches en functies.
Betaaloptie
€ 14,97 voor 3 maanden (€ 4,99 / maand) € 35,88 voor 12 maanden (€ 2,99 / maand)
   

Uw SOUND FORGE Audio Studio

Uw Audio Studio

Opnemen

Neem uw zang, geluid of podcasts op in excellente kwaliteit tot wel 32 Bit/384 kHz. Sluit een microfoon aan op uw audio-interface en leg uw opnamen vast waar u maar wilt.

Geluidsbewerking

Audiobestanden gemakkelijk monteren, verplaatsen en bewerken met slechts een paar keer klikken. Met professionele effecten en 64-bit power op tot 6 kanalen krijgt u snel en makkelijk ideale resultaten bij het bewerken.

Restauratie & mastering

Zet oude geluidsdragers over naar digitale audiobestanden en verbeter de klank met professionele restauratietools. Voor een heldere klank heeft u de beschikking over hoogwaardige master-effecten.

Instant Action

Instant Action

Instant Action maakt het mogelijk taken en workflows gemakkelijk en snel te bereiken. Met een simpel overzicht over het Action-venster heeft u alle belangrijke tools en functies onder handbereik. Zo hoeft u nooit lang te zoeken naar een functie.

quickFX plug-ins

quickFX plug-ins

Passende effecten voor elke sound: quickFX heeft voor u diverse plug-ins, die u perfect in uw sounds kunt integreren. Scrol door spannende effecten als delay, chorus of flanger en regel de sterkte van het effect met een schuifregelaar.

Windows contextmenu

Windows contextmenu

Voer veelvoorkomende taken uit door ze met rechtsklikken vanuit het systeem in het Windows contextmenu op te roepen, zonder het programma te openen. Zo bespaart u kostbare tijd en maakt u zichzelf het werken makkelijker.

SOUND FORGE Audio Studio 365 FAQ:

Kan ik de software ook offline gebruiken?

Ja, de software kan tijdens de duur van het abonnement offline gebruikt worden. Een internetverbinding is alleen nodig om naar nieuwe software-updates te zoeken en het programma een keer per maand te controleren.

Wat gebeurt er met mijn projecten?

Ook wanneer u uw abonnement beëindigt of onderbreekt houdt u uw projecten voor altijd. Dit betekent dat als u aan het einde van uw abonnement aan uw project wilt werken, u eenvoudig uw abonnement kunt verlengen en het project opnieuw kunt openen om door te gaan met bewerken. U kunt het met SOUND FORGE Audio Studio 365 gemaakte project ook in de meest actuele versie openen, zolang uw versie net zo oud of nieuwer is dan de versie waarmee het gemaakt werd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een in SOUND FORGE Audio Studio 365 gemaakt project met SOUND FORGE Audio Studio 14 of een nieuwere versie te openen.

Wat gebeurt er wanneer ik van een abonnement overstap op de volledige versie?

Wanneer u uw SOUND FORGE Audio Studio 365 abonnement opzegt of onderbreekt en overstapt op de volledige versie, dan blijven uw projecten natuurlijk bewaard. U kunt projecten die in SOUND FORGE Audio Studio 365 zijn gemaakt openen in de volledige versie, mits deze niet ouder is dan de versie waarin het project werd gemaakt. Als u een project in SOUND FORGE Audio Studio 365 heeft gemaakt, kunt u het in de volledige versie van SOUND FORGE Audio Studio 14 of een nieuwere editie zonder problemen openen.

Blijven de plug-ins ook steeds op de laatste stand?

Alle plug-ins zijn tijdens het abonnement beschikbaar. Met elke nieuwe uitgave van SOUND FORGE Audio Studio worden de meest actuele versies van de plug-ins meegeleverd.

Hoe werkt de installatie van updates?

U krijgt bericht wanneer er een update beschikbaar is. Updates worden niet automatisch uitgevoerd, zodat u kunt kiezen wanneer u ze wilt installeren.

Gaat een reeds geïnstalleerde versie van SOUND FORGE Audio Studio verloren, wanneer ik SOUND FORGE Audio Studio 365 installeer?

Nee U kunt andere geïnstalleerde versies parallel met SOUND FORGE Audio Studio 365 gebruiken.

Highlights

 • NIEUW! Snellere workflow met Instant Action
 • NIEUW! Windows contextmenu voor eenvoudig toewijzen van taken
 • NIEUW! quickFX met professionele effectplug-ins & een ruime keus aan presets
 • NIEUW! Oscilloscoop voor het visualiseren van signaalvormen
 • NIEUW! Verbeteringen aan de VST-engine, de VST-scan en nieuwe bugfixes
 • NIEUW! iZotope Ozone 9 Elements voor snel en eenvoudig masteren
 • Aanpasbare gebruikersinterface in vier tinten: Dark, Medium, Light en White
 • Event-bewerkingstool voor professioneel, flexibel en dynamisch bewerken van audiobestanden
 • Bewerken van 5.1 Surround-bestanden met tot zes kanalen

Artiesten over SOUND FORGE Audio Studio

Derek Partridge

"Ik heb in het verleden meerdere geluidsbewerkers geprobeerd, maar ik ga altijd terug naar SOUND FORGE Audio Studio omdat dit het gemakkelijkst te gebruiken is en volledig voldoet aan al mijn eisen voor het opnemen van spraakopnames en vertellingen."

Derek Partridge
Verteller, voice-overspreker, tv-moderator, voormalig film- en tv-acteur

Referenties
Star Trek, Star Wars, Microsoft, Coca Cola, BMW, Mercedes-Benz

 

Vatch Demirjian

Het kostte me niet lang om te leren hoe het werkt, want het is heel intuïtief. En ik ben dol op de optie 'Audio voor video bewerken'! Deze optie maakt het geluid van mijn YouTube-video's nu zo veel beter, omdat ik ze kan bewerken en corrigeren in SOUND FORGE Audio Studio."

Vatch Demirjian
Producer, studiotechnicus en blogger

 

JK Swopes

SOUND FORGE Audio Studio is een super krachtige tool voor het bewerken en herstellen van audio."

JK Swopes
Producer en docent

 

SOUND FORGE Audio Studio 365
SOUND FORGE Audio Studio 365
SOUND FORGE Audio Studio 365 SOUND FORGE Audio Studio in abonnement van 3 maanden
SOUND FORGE Audio Studio 365 SOUND FORGE Audio Studio in abonnement van 12 maanden
4,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Audio Studio 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. SOUND FORGE Audio Studio 365 wordt automatisch elke 3 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! Snellere workflow met Instant Action
 • NIEUW! Professionele quickFX plug-ins
 • NIEUW! Oscilloscoop voor het visualiseren van signaalvormen
 • NIEUW! Toewijzen van taken in het Windows contextmenu
 • Audiobestanden bewerken met maximaal 6 kanalen
 • Digitaliseren, restaureren en audio converteren
 • Audio-opname met tot 32 bit/384 kHz
 • Cd-authoring
 • Videogeluidoptimalisatie
 • Incl. Ozone Elements van iZotope
2,99 €/maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw SOUND FORGE Audio Studio 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. SOUND FORGE Audio Studio 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten

Engelstalige programmaversie

 • NIEUW! Snellere workflow met Instant Action
 • NIEUW! Professionele quickFX plug-ins
 • NIEUW! Oscilloscoop voor het visualiseren van signaalvormen
 • NIEUW! Toewijzen van taken in het Windows contextmenu
 • Audiobestanden bewerken met maximaal 6 kanalen
 • Digitaliseren, restaureren en audio converteren
 • Audio-opname met tot 32 bit/384 kHz
 • Cd-authoring
 • Videogeluidoptimalisatie
 • Incl. Ozone Elements van iZotope
Verder naar