Video's gemakkelijk van vhs naar pc overbrengen

Iedereen die zijn oude video's van VHS naar pc wil overbrengen hoeft zich niet druk te maken over hoeveel moeite dat gaat kosten:

met het softwarepakket Red uw video's! van MAGIX hebt u noch professionele kennis over videobewerking, noch een dure speciale uitrusting nodig! Het pakket bevat alle kabels en andere hardware die u nodig heeft om de videorecorder met de computer te verbinden en de speciaal voor beginners ontwikkelde Windows-software MAGIX Video easy. De ideale basis voor het eenvoudig overbrengen van uw video's van VHS naar de pc.

Er zijn tal van redenen om video's van VHS naar de pc over te brengen. Omdat de VHS-techniek inmiddels zwaar verouderd is worden geen videorecorders meer gemaakt en ook lege cassettes zijn bijna niet meer te krijgen! Daardoor yal het niet lang meer duren voor er helemaal geen mogelijkheid meer is om met VHS-videobanden te werken Om oude cinematografische schatten te kunnen blijven bekijken moet u de video's digitaliseren. Nadat de video's zijn gekopieerd zijn ze op de harde schijf van de computer digitaal beschikbaar en dus beschermd tegen invloeden van buitenaf, waar banden ook nog mee te maken hadden. Door de voor de magneetbanden gebruikte techniek zijn de cassettes vanaf een leeftijd van ca. 15 jaar sterk onderhevig aan kwaliteitsverlies. Tegen die tijd zijn dan zowel beeld als geluid in een slechte toestand en dat bederft het plezier dat u anders aan de films zou hebben. Zodra een film van VHS naar de pc is overgebracht spelen zulke problemen geen rol meer. Verder biedt het overbrengen van de video van VHS naar de pc de mogelijkheid om films digitaal te bewerken. U kunt de film bijvoorbeeld monteren, eenvoudig reclame verwijderen of uw video's voorzien van overgangen en een dvd-menu. Daarnaast kan de beeldkwaliteit worden verbeterd door middel van handige correcties met de muis.

Red uw video's! Screenshot

Genieten van oude filmopfnamen die van VHS naar pc of dvd zijn overgebracht

Nadat de filmopnamen van VHS naar de pc zijn overgebracht kunnen zelfs beginners op filmgebied hun video naar een dvd overbrengen met Video easy, dat zich in het pakket bevindt. MAGIX levert met "Red uw video's!" een compleet pakket voor het digitaliseren van oude video's. Zo kan eenieder zijn oude video's van VHS naar pc overbrengen en er dan vanaf een dvd van genieten.

MAGIX Red uw video's!

Bespaar 10 €
MAGIX Red uw video's!
i.p.v. 59,99 € 49,99