MAGIX: Een video-converter en nog veel meer!

Een video-converter is een softwareprogramma dat een bestand van een formaat omzet in een ander – bijvoorbeeld van AVI naar MPEG. Hiervoor zijn er in het videogedeelte een reeks verschillende oplossingen en de gebruiker moet van tevoren bedenken of het bij converteren moet blijven of dat er ook een videobewerking met de best video editing software moet worden gedaan. Meestal blijft het daar niet bij, video's van het ene formaat naar het andere converteren, want voor veel gebruikers is dit slechts een werkstap – ze willen de bestanden bijvoorbeeld ook nog knippen, van overgangen voorzien en muziek toevoegen.

Om te beginnen heeft een video-converter functies nodig die erbij helpen videobestanden te converteren, zodat bijvoorbeeld films zonder problemen op verschillende apparaten kunnen worden bekeken. Niet elk apparaat kan alle formaten waarin video's worden opgeslagen lezen. Daarom is handig een programma te hebben dat bestanden kan omzetten. Maar voordat het converteren van videobestanden naar formaten zoals MPEG2, MPEG4, WMV of AVI begint wil de gebruiker zijn filmmateriaal misschien nog bewerken, optimaliseren en verfijnen. Daarvoor is een video-editor nodig die meer kan dan alleen het omzetten van formaten.

Video deluxe 2021

Video-converter en bewerkingspogramma in één

Het succesvolle videobewerkingsprogramma van de Duitse software-specialist MAGIX heet Video deluxe en biedt gebruiksgemak, indrukwekkende vormgevingsmogelijkheden en een schijnbaar onuitputtelijke hoeveelheid mogelijkheden voor de import- en export – wat bij een video-converter, zoals boven beschreven bijzonder belangrijk is. Laadtijd van het filmmateriaal in de software, performance bij de bewerking en de hoge uitvoersnelheid bij de uiteindelijke export zijn daarbij de meest overtuigende elementen van het programma. En alles is via een intuïtieve programma-interface overzichtelijk en eenvoudig bereikbaar waardoor het bewerken nog meer plezier geeft. Converteer heel eenvoudig met behulp van Video deluxe op uw computer met Windows uw videobestanden naar alle gangbare formaten.

Een goede video-converter kan filmmateriaal eenvoudig en snel naar andere formaten converteren. Daarnaast is het mooi meegenomen wanneer de software naast een converter over bewerkingsmogelijkheden voor de optimalisatie van video's beschikt. Enkel het omzetten van een formaat is tegenwoordig niet meer genoeg.

Video deluxe 2023

Bespaar 57 %
MAGIX Video deluxe 2023
i.p.v. 69,99 € 29,99

Of het nu snel gefilmd is met een mobiele telefoon of professioneel gefilmd: Met Video deluxe maak je in een paar minuten van al je opnamen adembenemende films van de hoogste kwaliteit.