Video converter kennen we in Nederland als Video deluxe!

Een exacte Nederlandse vertaling van het begrip 'video converter' vinden is moeilijk. Voor sommigen staan de beide Engelse woorden voor een video editor, waarmee het gefilmde materiaal bewerkt kan worden. Voor anderen is video converter een programma dat video's omzet. Hoe dan ook bij MAGIX staat het begrip vooral voor ons succesvolle product: de best video editing software Video deluxe, die zowel voor beginners als ook voor gevorderde videofilmers en filmmakers geschikt is!

De ideale video converter voor uw Microsoft Windows Computer is MAGIX Video deluxe, omdat de software alles te bieden heeft wat videofilmers voor de best video editing software nodig hebben. Aan de andere kant alles in zich heeft wat een videoprogramma moet hebben. Het programma helpt beginners bij een eenvoudige start in de wereld van de videobewerking evenals vele functies en vele mogelijkheden voor de vormgeving die ook de enthousiaste filmmakers veel plezier bij het werk bezorgt.

Video deluxe 2021

De video converter van MAGIX

De video-opnamen worden snel gemonteerd en kunnen van indrukwekkende special effects, aangepaste achtergrondmuziek en interactieve dvd-menu's worden voorzien om het geheel in een klein kunstwerk om te zetten in de stijl van een Hollywood-film. De videomontage kunt u automatisch of individueel uitvoeren. Filmische overgangen en effectsjablonen maken van filmisch ruw materiaal een grootse film. Eigenaars van HDV- en AVCHD-camera's kunnen ontspannen want Video deluxe bevat de volledige HD-ondersteuning. Zo kunt u al uw video's in alle resoluties bewerken. En ook bij de export is niet bespaard: eerst professionele menuvormgeving bijvoorbeeld voor dvd of Blu-ray en dan eenvoudig uitvoeren naar cd's of op alle gangbare online-platforms zoals YouTube. MAGIX biedt u met Video deluxe een programma waarmee u uw video's geheel kunt bewerken en vormgeven. Importeren, vormgeven, bewerken en exporteren van uw films: alles met slechts een programma – namelijk Video deluxe!

Achter de camera of een programma voor het monteren op de computer – Video deluxe is de ultieme Video Maker! De software biedt alles wat u nodig hebt om ruw materiaal om te zetten in een klein filmisch kunstwerk. Sinds jaren behoort Video deluxe tot de meest populaire MAGIX producten en komt daarnaast regelmatig als beste uit de test bij de pers.

Video deluxe 2023

Bespaar 57 %
MAGIX Video deluxe 2023
i.p.v. 69,99 € 29,99

Of het nu snel gefilmd is met een mobiele telefoon of professioneel gefilmd: Met Video deluxe maak je in een paar minuten van al je opnamen adembenemende films van de hoogste kwaliteit.