MAGIX: De snelste en gemakkelijkste weg van video naar dvd

Hoeveel klassieke films en persoonlijke opnamen liggen er bij mensen thuis nog op video?

Naar dvd overzetten zou voor deze video's de oplossing zijn, en liefst snel. In tegenstelling tot VHS-tapes of andere analoge formaten lijdt een dvd niet bij herhaald afspelen. De gemiddelde levensduur van een magneetband is daarnaast ook lager dan die van een dvd. Nadat VHS meer dan 20 jaar lang de marktleider op het gebied van home-video was, wordt het steeds moeilijker überhaupt nog videorecordes te kopen.

Daarom zou eigenlijk iedereen die op zolder, in de kelder, in dozen of anderszins nog grote hoeveelheden videocassettes heeft, snel moeten kijken of Video digitaliseren voor hun niet ook de oplossing is. Om zijn analoge schatten te digitaliseren hoeft de gebruiker geen expert in videobewerking te zijn. Het succesproduct Red uw video's! van de softwarespecialist MAGIX levert al het nodige: een USB-video-omzetter, die de PC met de videorecorder verbindt en het programma Video easy. Scart-stekker van de video-omzetter in de videorecorder steken, aan de andere kant de USB-stick in de computer steken en dan het programma en de video starten – klaar!

Red uw video's! Screenshot

Filmklassiekers en persoonlijke opnamen redden door ze van video naar dvd over te zetten

Voor het overbrengen van video naar dvd zijn dus goede redenen en met MAGIX Red uw video's! is er ook en goed en makkelijk te bedienen programma dat het digitaliseren van video's tot kinderspel maakt.

MAGIX Red uw video's!

Bespaar 10 €
MAGIX Red uw video's!
i.p.v. 59,99 € 49,99