Video stabilize met
MAGIX Video Pro X

Blijf flexibel bij het filmen: vanaf nu concentreert u zich niet meer op de camera maar op het motief. Gewoon filmen. Een stabiele hand is niet meer nodig, want MAGIX Video Pro X stabiliseert uw bewogen opnamen eenvoudig, efficiënt en snel. Daarbij is het niet van belang of u met een DSLR, een smartphone of actioncam filmt.

De stabilisatie van video's is alleen dan nuttig wanneer u graag met uw apparaat uit de losse pols opneemt. Met name bij het volgen van bewegende motieven zijn bewogen opnamen een logisch gevolg: bijvoorbeeld bij het filmen vanuit voertuigen zoals auto's, vliegtuigen en boten. Tegelijkertijd zijn vaak ook de opnames bij het filmen met actioncams of onder speciale voorwaarden, zoals onder water, bewogen. Ook het flink inzoomen of opnemen vanuit unieke perspectieven gaat zelden zonder trillingen. De verkrommingsstabilisatie biedt hier hulp.

Moderne camera's gebruiken voor de opname meestal een digitale sensor ook wel CMOS-sensor genoemd. Het voordeel hierbij is dat de apparaten relatief goedkoop zijn, maar bij het filmen van snelle bewegingen ontstaan zogenaamde rolling shutter-vervormingen. Opnames gemaakt met DSLR-camera's, actioncams of smartphones hebben vaak te kempen met zulke rolling shutter-vervormingen. Voorbeelden voor zulke effecten zijn vervormingen en trillingen in de opnames. Met plug-ins van bijvoorbeeld Mercalli profiteert u in Video Pro X van perfect gestabiliseerde opnames. De 3D-videostabilisatie van alle camera-assen zorgt voor soepele rolling-shutter-compensatie en uitgebalanceerde opnames. Daarnaast hebt u met de uitgebreide plug-insupport in Video Pro X de mogelijkheid talrijke 64-bit-plug-ins van populaire fabrikanten te integreren. Breid de effectenserie van Video Pro X uit met plug-ins van fabrikanten zoals NewBlue, proDAD of Red Giant. Of nu plug-ins voor automatische CMOS-correctie of compensatie van ongewenste trileffecten. Zet bewogen opnames om in nauwkeurig gestabiliseerde, hoogwaardige video's - met name van actioncams. Uniek is ook het technische samenspel met Video Pro X. Video stabilize: stabiliseer uw video's, dankzij de uitgebreide pluginondersteuning in Video Pro X zonder problemen.

Video Pro X

Beeldstabilisatie van topkwaliteit

De correctie van rolling shutter-fouten zoals 'wobble', 'jello', 'skew' was voorheen zelfs voor gevorderden gebruikers en professionals gecompliceerd en tijdrovend. Met Video Pro X en plug-ins van fabrikanten zoals proDAD, zijn deze voorbij. Het resultaat: perfecte video's met beeld zonder fouten en zuivere camerahantering. Trillingen zijn even zo eenvoudig te corrigeren als vibraties en samendrukkingen, of vervormingen en bibberingen - en wel helemaal automatisch. Toch is er daarnaast de mogelijkheid handmatig correcties toe te passen indien dit nodig is. Ook CMOS-correcties worden met plug-ins voor de videostabilisatie in Video Pro X automatisch uitgevoerd. De combinatie van eenvoudig en snelheid zorgt bij Video Pro X voor een heel bijzondere gebruikersvriendelijkheid en een buitengewoon efficiënte workflow.

MAGIX Video Pro X14

Bespaar 50 %
MAGIX Video Pro X14
i.p.v. 299,00 € 149,00

Met Video Pro X krijg je alle gereedschappen die je nodig hebt voor videobewerking - en altijd up-to-date. De clou: je maakt je films zo eenvoudig en snel als in geen andere videobewerkingssoftware met een professioneel scala aan functies.