MAGIX: de net iets andere software voor webdesign

Het begrip 'Software voor webdesign' klinkt voor veel gebruikers misschien in de eerste plaats als iets dat vooral door professionals op het gebied van internet wordt gebruikt.

Maar deze aanname is echter niet noodzakelijkerwijs juist. Want er zijn producten, die niet alleen experts verder helpen maar ook zijn bedoeld voor de behoeften van niet zo ervaren gebruikers om het ook hen mogelijk te maken professionele resultaten te behalen. De internetsoftware van de Duitse specialist MAGIX, Web Designer is precies zo'n product, en zorgt met de gemakkelijk te bedienen editor voor een snelle start op het gebied van webdesign.

Dankzij de vele ontwerpsjablonen, en het gemak waarmee widgets zoals fotogalerieën, landkaarten, contactformulieren etc. kunnen worden geïntegreerd, ontstaan in minder dan geen tijd eigen websites, die helemaal zijn afgestemd op de eigen behoeften. Daardoor is het programma uitstekend om met een Windows-computer eigen websites te maken en ook te publiceren.

Software voor webdesign hoeft helemaal niet moeilijk te bedienen of te begrijpen te zijn om gebruikers van Windows die resultaten te geven waar ze van dromen, en die dit keer onder hun eigen naam online gaan zonder de hulp van de hulp van die ene IT-expert uit de familie of uit de vriendenkring! Want MAGIX Web Designer is zo gemakkelijk te bedienen als een fotoprogramma. De gemakkelijk te begrijpen editor van het website-programma heeft alle functies voor het maken van websites die nodig zijn om aan de eisen van professionals te voldoen. Het geheim achter de eenvoudige bediening: dat wat op het beeldscherm te zien is wordt later 1:1 online gezet.

Dit principe heet in het Engels What You See Is What You Get (WYSISYG) en maakt het voor iedereen mogelijk om te werken aan websites zonder dat daarvoor eerst gestudeerd hoeft te worden op abstracte programmeertalen. Zelf een website maken wordt daarmee kinderspel, omdat het heel concreet op het beeldscherm laat zien wat later precies zo online te zien zal zijn. Daardoor kunnen pagina's worden voorzien van heel individueel bewerkte foto's, teksten of elk ander denkbaar design-element en er kan zelfs vooraf precies bekeken worden hoe de verschillende objecten samen uit de verf komen. Navigatiebalken, afbeeldingen of knoppen kunnen met de muis naar de gewenste plek op de website worden verplaatst en de gebruiker kan direct proberen, hoe de verandering uitwerkt, in plaats van zich met abstracte HTML-code bezig te houden.

Gemakkelijke software voor webdesign, met indrukwekkende resultaten

Software voor webdesign is er niet alleen voor professionele gebruikers. In tegendeel! MAGIX Web Designer heeft tal van krachtige functies en een unieke manier om een website handig op internet te zetten. Daarvan profiteren zowel beginners als gevorderden. Beginners kunnen gemakkelijk eigen websites online zetten en professionals krijgen snel de indrukwekkende resultaten die ze nodig hebben.

Web Designer 19 Premium

Bespaar 31 %
MAGIX Web Designer 19 Premium Video Easy
i.p.v. 109,89 € 74,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.

* Met de updateservice 1 jaar lang gratis alle nieuwe features en updates ontvangen en die vanaf de installatie onbeperkt gebruiken. Als het programma na een jaar opnieuw wordt geïnstalleerd blijft de basisversie behouden. Na het verstrijken van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.