Een eigen website maken met MAGIX

Een eigen website maken lijkt voor veel mensen onmogelijk.

Ze beheersen niet de noodzakelijke programmeertalen en ze weten weinig van de geheimen van webhosting. MAGIX Website Maker is een product dat elke gebruiker helpt bij zowel het maken van de site als bij het publiceren op het net. Wanneer je bijvoorbeeld na de vakantie je foto's met behulp van fotobewerking of je eigen video met een videomontageprogramma bewerkt om aan vrienden en familie te laten zien, duikt de vraag op: hoe kan ik het eigenlijk eenvoudig voor elkaar krijgen mijn vakantie-ervaringen te delen.

De oplossing: een website maken met MAGIX, met foto- en videomateriaal vullen en vervolgens gewoon de link naar bekenden sturen. Daarnaast kunnen met de Website Maker ook hulpvaardige en praktische widgets, zoals bijvoorbeeld een contactformulier of mp3-speler, worden ingebouwd. Het direct inbouwen van widgets door middel van drag & drop, zorgt voor de toegang tot Google-Maps, Facebook en vele andere populaire aanbieders op internet en helpt de gebruiker zijn website aan de huidige trend van sociale netwerken aan te passen. Daarnaast kunnen in de MAGIX Website Maker direct te downloaden bestanden zoals mp3-bestanden of PDF-bestanden worden ingebouwd. Zo kunnen bijvoorbeeld zelf gecomponeerde hits of belangrijke informatie de gebruiker bereiken. Ook vakantie- en feestfoto's kunt u met het integreren van fotogalerieën uit Flickr of Picasa direct op de eigen website tonen. Het verkeer van een verfraaide website kan met de ingebouwde bezoekerteller worden gemeten. Verder kunt u video's met behulp van een geïntegreerde videospeler tonen. Wanneer de website klaar is kan indien gewenst met een paar keer klikken bij de hosting-service van de MAGIX Online Wereld en bij iedere andere FTP-hostingaanbieder worden gepubliceerd.

Eenvoudig en snel een eigen website maken

MAGIX Website Maker biedt verschillende commerciële mogelijkheden voor het gebruik: bijvoorbeeld de verkoop van eigen producten via PayPal. Wie geen eigen creaties verkoopt, maar van de vele bezoekers van zijn website wil profiteren, kan eenvoudig de partneraanbiedingen van Amazon of eBay integreren. Met elk via de website verkocht artikel, ontvangt u direct de provisie in de eigen portemonnee. Een website maken – dat is niet alleen leuk, maar brengt ook geld in het laatje.

Web Designer 19 Premium

MAGIX Web Designer 19 Premium
79,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.

* Met de updateservice 1 jaar lang gratis alle nieuwe features en updates ontvangen en die vanaf de installatie onbeperkt gebruiken. Als het programma na een jaar opnieuw wordt geïnstalleerd blijft de basisversie behouden. Na het verstrijken van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.