Photostory deluxe:
Se vejledningsvideoer

Se de seneste vejledningsvideoer fra MAGIX Photostory deluxe, projekter m.m. Disse vejledningsvideoer henvender sig både til begyndere og viderekommende og indeholder vigtige grundlæggende oplysninger, nye funktioner samt tips og teknikker.

Bemærk: Nogle videoer viser brugerfladen fra andre versioner af MAGIX Photostory deluxe. De viste funktioner og forløb er dog næsten altid de samme.

Aktuelle nyheder i Photostory deluxe

Kom i gang

Introduktionsvideo

I vores introduktionsvideo indlæser vi billeder og hele billedmapper i programmet og viser elementære redigeringsmuligheder for billedkvalitet, titler og overblændinger.

Derefter beskæftiger vi os med eksport- og brændefunktionerne.

Til sidst redegør vi for de mange yderligere muligheder for hjælp.

Grundlæggende funktioner

MAGIX Travel Maps

MAGIX Travel Maps udvider dine rejse-fotoshows med smukt animerede rejseruter. Du vælger et landkort, sætter waypoints og kører din rute med individuelt designede ikoner.

I denne video forklarer vi, hvordan det kan lade sig gøre.

Ultimate Travel Package

Ultimate Travel Package er en indholdspakke med over 500 designelementer, sange & lyde om emnet rejser.

Her viser vi dig, hvordan du downloader pakken og bruger indholdet i MAGIX Photostory.

Effekter i fuld skærm-modus

Alle vigtige effektredigeringer kan også gennemføres i fuld skærm-modus. På den måde kan du se resultaterne optimalt.

Denne video viser, hvordan du frembringer effekter, animationer og virtuelle kamerabevægelser i fuld skærm-modus.

Taktbaseret klipning

I denne video viser vi dig, hvordan du ved hjælp af snapmarkør-funktionen kan markere musikalske skift i audioobjekter.

Derefter beskærer vi vores fotoshow passende til disse skift.

Filmskabeloner

Ved hjælp af filmskabelonerne kan du legende let fremstille spændende film med dine billeder og videoer.

Se denne video for at se, hvor let du kommer til imponerende resultater.

Udseendejustering

Med udseendejusteringen kan du overføre farverne og nuanceværdierne fra et foto til et andet foto.

I denne video forklarer vi dig trin for trin, hvordan du anvender funktionen.

VR (Virtual Reality)

Introduktionsvideo VR

Oplev en helt ny æra inden for diashows. Start virtuelle rundture med dine 360° fotos og videoer, eller vis dine fotoshows i afvekslende 3D-omgivelser.

Vi viser dig, hvor nemt springet ind i den virtuelle realitet kan gøres.

Virtuelle verdener

Lad VR blive en realitet med dine fotos og videoer. Vælg 360°-optagelser, tilføj tekst, titel og andre medier, som billeder, og lav ægte rumklang med musik eller tale.

I kun 4 trin opstår der nye virtuelle verdener, der kan kombineres med hinanden i en uendelighed.

VR-X Player

Din port til virtuelle verdener Med vores gratis MAGIX VR-X Player oplever du dine VR-verdener eller 360°-optagelser med dine VR-briller på din egen computer eller smartphone.

Styr din VR-oplevelse med eller uden VR-briller!