Käytämme evästeitä voidaksemme taata sinulle rajoittamattoman palvelun. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn

Kaikki opetusvideot aiheesta:
Xara Web Designer

Saat lisätietoja siitä, miten ohjelmaa ja sen työkaluja käytetään, ja pääset hyödyntämään useita hyödyllisiä vihjeitä tutustumalla opetusvideoihimme. Osassa videoista näkyy edeltävän version ohjelmaikkuna.

1 Johdanto

Aloitusopas

Tässä opetusvideossa näytämme, miten valitset verkkosivumallipohjan ja kuinka voit muokata sitä haluamallasi tavalla. Muokkaa tekstiä, vaihda kuvia helposti vedä & pudota -toimintoa käyttäen ja luo linkkejä.

2 Verkkosivutoiminnot

Sivun koon muuttaminen

Säädä verkkosivustosi pituutta ja leveyttä tarpeen mukaan muutamassa vaiheessa. Tällä videolla näytetään, miten se tapahtuu.

Hiiri päällä -tehosteet

Tällä videolla näytetään, miten voit lisätä verkkosivustoosi vaikuttavia hiiri päällä -tehosteita nopeasti ja helposti. Hiiri päällä -tehosteita voidaan luoda painikkeille, navigointipalkeille, grafiikoille ja muille kohteille.

3 Valokuvan muokkaus

Kuvan optimointi

Tutustu Xara Web Designerin monipuolisiin kuvanmuokkausominaisuuksiin.
Muokkaa valokuvia kätevillä työkaluilla. Rajaa kuva, muokkaa ja säädä kuvan kirkkautta ja kontrastia tai muuta sen värilämpötilaa.

4 Tekstin työstäminen

Tekstin asettelu

Tällä videolla tutustutaan tarkemmin tekstityökaluun. Voit käyttää tätä työkalua luodaksesi erilaisia tekstityyppejä, tekstirivejä, sarakkeita ja lohkoja. Videoilla kuvaillaan myös tekstin skaalaamista.

Kirjasimet ja tekstityökalut

Xara Web Designer -ohjelmassa on laaja valikoima tekstinmuokkausvaihtoehtoja. Tällä videolla kerrotaan, miten voit kiertää tekstiä, säätää kirjasinta ja kokoa ja muuttaa rivivälejä.

Juoksutettu teksti

Xara Web Designerin yksi erityisominaisuus on tekstin väistötoiminto. Tämä ominaisuus mahdollistaa kohteiden, kuten grafiikan, sijoittamisen keskelle tekstiä sekoittamatta tekstiä. Teksti kiertää kohteen tyylikkäästi.