Samplitude Pro X

OBS: En del videor visar fortfarande den tidigare versionens programgränssnitt. Funktionerna som visas är dock oförändrade.

Introduktionsvideo

Kom igång med Samplitude Pro X och ta dina produktioner till en ny nivå. Med hjälp av en demolåt förklarar vi i instruktionsvideon användargränssnitt, objekt- och spårbaserad ljudredigering och hur man använder mixern.

Vi visar hur man gör för att organisera egna projekt, använda VSTi-verktygen och spela in med Samplitude.

ROLI Seaboard och Samplitude Pro X

Med stöd av MIDI Polyphonic Expression är Samplitude Pro X från version 5 den perfekta samarbetspartnern för en innovativ controller såsom ROLI Seaboard.

Vi visar hur du ansluter Seaboard och använder det i Samplitude.