MAGIX is klaar voor Windows 8

U overweegt naar Windows 8 over te stappen? Bij de overstap van uw besturingssysteem ondersteunt MAGIX u met de juiste software en de compatibiliteit van geselecteerde MAGIX-producten met Windows 8!

Voor enkele producten heeft u een actualisering nodig, die MAGIX gratis ter beschikking stelt. Gebruik daarvoor de ingebouwde functie voor het actualiseren van het programma, of download de update via het Supportgedeelte. Meer informatie over hoe u hiervoor precies te werk gaat vindt u hier.

Informatie over de compatibiliteit van alle MAGIX-producten vindt u op de betreffende productpagina onder het menupunt Technische gegevens.

Oudere MAGIX-producten

Voor oudere versies kunnen wij een volledige compatibiliteit met Windows 8 helaas niet garanderen. Wij raden in dit geval een update naar de actuele versie aan.

De volgende producten zijn compatibel met Windows 8:

• Producten, die na medio augustus 2012 zijn verschenen (versie 2013)

Een actualisering kan nodig zijn:

• MAGIX Music Maker MX
  • MAGIX MP3 deluxe 18 MX
  • MAGIX Music Maker Soundtrack Edition
  • MAGIX Audio Cleaning Lab MX
  • Samplitude Music Studio MX
  • MAGIX Video deluxe 18 MX
  • MAGIX Red uw video's 6!
  • MAGIX Video easy 4 HD
  • MAGIX Video Pro X4
  • MAGIX Foto's op DVD MX
  • MAGIX Foto Premium MX
  • MAGIX Web Designer MX
  • Xara Designer Pro X
  • MAGIX Photo & Graphic Designer 2013
  • MAGIX Foto Manager MX

De eerste Windows 8 App:
MAGIX Music Maker Jam

Music Maker Jam is de eerste Windows 8 app, die op eenvoudige wijze het creatief maken van muziek combineert met optimaal plezier. In een mum van tijd kunnen met professioneel geproduceerde loops en stijlen eigen nummers worden gemaakt - zowel als beginner of als muziekaal genie. Dankzij intuïtieve bediening wordt muziek maken een eenmalige ervaring! En het beste: alle geluiden zijn niet alleen hoogwaardig geproduceerd, maar ook perfect op elkaar afgestemd.

Music Maker Jam uit de Windows Store downloaden

Mobiele videobewerking in haar
mooiste vorm: MAGIX Movie Edit Touch

Engelstalige programmaversie
Video's overal bewerken en delen: met Movie Edit Touch voor Windows® 8 kunt u uw video's nu direct op de locatie waar u filmt, bewerken en met anderen delen - met slechts een vinger.

Volautomatisch het beeld optimaliseren, uw opnames bewerken, verwijderen en arrangeren, passende teksten en muziek toevoegen en de resultaten op internet met de wereld delen of bewerk uw project thuis verder op de computer. Het bewerken van uw video's is nog nooit zo leuk geweest!

Movie Edit Touch uit de Windows Store downloaden